Gabumon
Megapat
Daha fazla
GTX 970 ekran kartımda Coil Whine çıktı. Çok ses çıkarıyor bu 7 gün oldu alalı. DMC 4 performance test yaptığımda 1000 FPS civarlarında 30 40 saniye sonra ekran tamamen bozuluyor böyle 1'er parmak arayla falan oluyor, ekran beyaz oluyor aşağı yukarı falan çıkıyor görüntü tamamen bozuluyor. Dota 2 girdiğimde 120 FPS sıkıntısız alıyorum ses çok az ekran kartında duyulmuyor bile neredeyse ama DMC 4 ya da DMC 5 açtığım zaman çok fena ötüyor. Birkaç gün önce böyle olmuyordu. Nvidia GeForce Experience yükledikten 1 gün sonra performans testi yapayım dedim. Ekran kartı deli gibi ötmeye başladı.
Ekran kartını Vatan Bilgisayar'dan aldım, 7 gün oldu. Değiştirebilirim değil mi?
Bugün vatana gittim 6 tane ekran kartı değiştirttim. yeni ekran kartı aldım ASUS STRIX GTX970 ondada var en düşük ses çıkaranını aldım. ve çoğu kartta artifact atıyo. 10 saatlik uğraş sonucu 50 tl kazık yiyip eve geldim DMC4 benchmark atınca artifact atıyo ekran kartı
ne yapmalıyım ?
Ekran kartını Vatan Bilgisayar'dan aldım, 7 gün oldu. Değiştirebilirim değil mi?
Bugün vatana gittim 6 tane ekran kartı değiştirttim. yeni ekran kartı aldım ASUS STRIX GTX970 ondada var en düşük ses çıkaranını aldım. ve çoğu kartta artifact atıyo. 10 saatlik uğraş sonucu 50 tl kazık yiyip eve geldim DMC4 benchmark atınca artifact atıyo ekran kartı