6500XT PCI-4.0 ile en iyi performansı verir. (Anladığım kadarıyla o karttan bahsediyorsunuz.)Hocam tekrardan merhaba anakartım PCI-4.0 sizce ekran kartı tam verimli olur mu düşünmeye başladım.
6500XT PCI-4.0 ile en iyi performansı verir. (Anladığım kadarıyla o karttan bahsediyorsunuz.)Hocam tekrardan merhaba anakartım PCI-4.0 sizce ekran kartı tam verimli olur mu düşünmeye başladım.
6500XT PCI-4.0 ile en iyi performansı verir. (anladığım kadarıyla o karttan bahsediyorsunuz.)
6500XT çok iyi seçim olur bence.Evet hocam başka karta yönelmeli miyim sizce yoksa almalı mıyım gene de.
İmzanızdaki anakartı mı kullanıyorsunuz hala? Çünkü 3.0 destekliyor imzanızdaki.Hocam tekrardan merhaba anakartım PCI-4.0 sizce ekran kartı tam verimli olur mu düşünmeye başladım.
6500XT çok iyi seçim olur bence.
İmzanızdaki anakartı mı kullanıyorsunuz hala? Çünkü 3.0 destekliyor imzanızdaki.
Şöyle bir fark var aralarında.Evet hocam o anakartı kullanıyorum çok FPS kaybı yaşar mıyım endişem o.
Hocam bi ara 3700'e falan düşmüştü. Tekrar düşer mi bilmiyorum bu aralar çoğu üründe indirim oluyor.Şu an 3.950TL'ye satılıyor daha uyguna düşer mi bu fiyata alınmalı mı?
Evet hocam o anakartı kullanıyorum çok FPS kaybı yaşar mıyım endişem o.
R9 380'den geçmeye değeceğini düşünmüyorum ben iki karta da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.