GTX 980 Tİ Marka Seçimi

Sistemimi 3 hafta önce topladım. Amd ekran kartlarından soğudum açıkcası tam bir hizmet alamadım sürekli bir güncelleme hatası bu yüzden NVIDIA tercih etme sebebim oldu. Şahsi fikrim olarak NVIDIA candır :)

Bunlar tüketim pazarlığı bir yıl amd güçlü bir yıl nvidia güçlü oluyor ama nvidia sürekli kendini geliştirerek büyüyor farklı teknolojilere dokunarak gelişiyor. Amd ise gpu tasarımlarında süperbilgisayarların vazgeçilmezi halinde son kullanıcıya üretilen cihazla hep daha iyisi oluyor ama nvidia teknolojileri daha fazla destek aldığı için amd hep deplasmanda olmasına rağmen daha iyi kartlar üretebiliyor :) Güncellemeye gelirsek bir yazılım hatası olabilir bende gtx 660 da yaşamıştım başımı belaya sokmuştu bir türlü düzeltememiştim. sonra gtx760 ön sipariş verdim geldi bozuk çıktı geri yolladım yenisi geldi falan :) sorun her yerde olabiliyor önemli olan bilinçli olarak sorunlara çözüm bulabildiğiniz kadar uğraşmak bence çünkü alırken çok uğraşıyorsun zaten bak bu foruma bile yazdın mesela aldın oh be oynayalım diyosun ama biraz da teknoloji şans işi gtx760 bozuk geldi bana geri yolladım yenisi geldi iki ayda bu sırada mario oynadım napim :D

Bunlar tüketim pazarlığı bir yıl amd güçlü bir yıl nvidia güçlü oluyor ama nvidia sürekli kendini geliştirerek büyüyor farklı teknolojilere dokunarak gelişiyor. Amd ise gpu tasarımlarında süperbilgisayarların vazgeçilmezi halinde son kullanıcıya üretilen cihazla hep daha iyisi oluyor ama nvidia teknolojileri daha fazla destek aldığı için amd hep deplasmanda olmasına rağmen daha iyi kartlar üretebiliyor :) Güncellemeye gelirsek bir yazılım hatası olabilir bende gtx 660 da yaşamıştım başımı belaya sokmuştu bir türlü düzeltememiştim. sonra gtx760 ön sipariş verdim geldi bozuk çıktı geri yolladım yenisi geldi falan :) sorun her yerde olabiliyor önemli olan bilinçli olarak sorunlara çözüm bulabildiğiniz kadar uğraşmak bence çünkü alırken çok uğraşıyorsun zaten bak bu foruma bile yazdın mesela aldın oh be oynayalım diyorsun ama biraz da teknoloji şans işi gtx760 bozuk geldi bana geri yolladım yenisi geldi iki ayda bu sırada mario oynadım napim :D
Şans işi gerçekten şansa da bağlı. Lakin olmayınca olmuyor sorunu çözmeye çalıştıkca işin işinden çıkamıyoruz :) Kartı iade edeceğim o sırada ŞANSIM :D yaver giderse 980 ti nin keyfine varacağız. Şayet gitmezse MARİO ya talim :D

Açıkcası MSI alma taraftarı değilim. evgaya Geforge Gtx 980 Ti Hibrit Gaming Modelini Sea hawk modeline kıyasla nasıl buluyorsunuz. Aslında benim aklımda Asus, MSI yok genel olarak Galax, Evga istiyor gibiyim ama ne yapacağımı bilmiyorum alıyorsak araştırıp alalım. Sonuçta 1 kere alıyoruz.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Hybrid modeli soğutma, malzeme kalitesi, O.C. performansı(ve dolayısıyla benchmark) yönlerinde daha üstün. Üstüne üstlük EVGA global garantisi var. Tek kötü yanı Türkiye'de şu an satışta olmaması.
Dostum istersen önce biraz araştır. :) EVGA'ya çamur atmıyorum, ama buram buram EVGA sevgisi kokuyor mesaj. Dilediğin siteye bakabilirsin, Seahawk almadan önce 3 ay boyunca Kore/Çin forumlarına kadar araştırdım. Bir tanesinde bile EVGA daha iyi denmedi. Özellikle söylüyorum, Seahawk daha iyi soğutuyor. Daha iyi soğutma demek, daha fazla OC kapasitesi demek. Ki salt performans karşılaştırmasında bile Seahawk daha üstün. Ve ürün müthiş sessiz. Herhalde 20 FPS fark takacak değil, içindeki işlemci aynı sonuçta. MSI'ın biraz tasarım dersleri alması gerek o kadar, ürünün başka bir eksiği yok. Bir de Amazon'dan alacak olursanız Türkiye garantisi yok. Ben Sanalmarketim'den aldım.

Dostum istersen önce biraz araştır. :) EVGA'ya çamur atmıyorum, ama buram buram EVGA sevgisi kokuyor mesaj. Dilediğin siteye bakabilirsin, Seahawk almadan önce 3 ay boyunca Kore/Çin forumlarına kadar araştırdım. Bir tanesinde bile EVGA daha iyi denmedi. Özellikle söylüyorum, Seahawk daha iyi soğutuyor. Daha iyi soğutma demek, daha fazla OC kapasitesi demek. Ki salt performans karşılaştırmasında bile Seahawk daha üstün. Ve ürün müthiş sessiz. Herhalde 20 FPS fark takacak değil, içindeki işlemci aynı sonuçta. MSI'ın biraz tasarım dersleri alması gerek o kadar, ürünün başka bir eksiği yok. Bir de Amazon'dan alacak olursanız Türkiye garantisi yok. Ben Sanalmarketim'den aldım.
Bende sanalmarketimden alacağım galiba Aklımda sıvı soğutma yoktu nerden girdim ben bu işe :D Yorum için Teşekkür Ederim Araştırmaya Devam.

Bende sanalmarketimden alacağım galiba Aklımda sıvı soğutma yoktu nerden girdim ben bu işe :D Yorum için Teşekkür Ederim Araştırmaya Devam.

Dostum selamlar senin gibi bende kararsızdım 2 3 hafta önce boyle bir araştırmayı yaptım. Sonunda Seahawk aldım ve inanılmaz bir kart full yükte bile max 61 dereceyi geçmiyor performansı çok başarılı gözün kapalı alıp kullana bilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.

2016 da amd nin yenin gpu su gelecek keza nvidianın da öyle bu saatten sonra gtx 980 ti ye 3 milyar para verilmez bana göre. Tabi bu benim düşüncem iyi kart ama yeni mimariler gelecek ben olsam almazdım bu saatten sonra. Alacaksanız da Asus strix 980 ti alınız. Şuan baktım zotacla beraber en iyi performans onda

Dostum selamlar senin gibi bende kararsızdım 2 3 hafta önce boyle bir araştırmayı yaptım. Sonunda Seahawk aldım ve inanılmaz bir kart full yükte bile max 61 dereceyi geçmiyor performansı çok başarılı gözün kapalı alıp kullana bilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
Aleyküm selam TAVSİYE için Teşekkür ederim :) yavaş yavaş ısınıyor gibiyim bende sea hawk modeline

2016 da amd nin yenin gpu su gelecek keza nvidianın da öyle bu saatten sonra gtx 980 ti ye 3 milyar para verilmez bana göre. Tabi bu benim düşüncem iyi kart ama yeni mimariler gelecek ben olsam almazdım bu saatten sonra. Alacaksanız da Asus strix 980 ti alınız. Şuan baktım zotacla beraber en iyi performans onda
Aynen reis bugün anasitede HBM DRAM incelemesini farkettim ve videoyu izledim Beklemek cazip geliyor. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
evet araştırmışsınız belli. Bütün videoyu izleyebilirsiniz ama ne anlayacağınızdan emin değilim.

Edit:İsterseniz 2-3 video daha atabilirim ancak pek fikrinizi değiştireceğini sanmıyorum.
Siz aldığınız ürün dışında başka bir şey desteklemeyecek gibi duruyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı