GTX 980 yandı !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milleti konuya cortlatmak için yapılan ve markaya laf atan yada trolleyen biri. Böyle bir durumda kasayı açmadan ekran kartına zarar geldiğini bilemezsin. Ki kaldı ki adam fotoğraf bile atmamış. Yalandan ibaret.

Ben HIS HD 4650 ile hiç kesintisiz yaklaşık 18 saat kadar bir süre oyun oynadım. Yaz günüydü, arada yemek ve tuvalet molaları veriyorduk, ama o sırada oyunu hiç kapatmıyorduk sadece esc yapıp gidiyorduk. Oynadığımız oyunlar AC4, Crysis 1, Bf3 idi. Kartıma bir şey olmadı ise seninkine de bir şey olmamıştır diye düşünüyorum. Ya, artık yeni ekran kartlarında böyle bir şey söz konusu (sanmıyorum) veyahut uyduruyorsun. Bir diğer ihtimal, kart bozulmamıştır. Sen bozulduğunu sanmışsındır. Belki bilgisayarının başka parçası bozuldu?

Troll. Adam markayı kirletmek ve kendini zengin göstermek için elinden geleni yapmış. Bir ara birine milli ikramiye çıkmıştı, fotoğraf istedikleri zaman dolarlı bir fotoğraf atmıştı. Recep Baltaş Facebook'tan profilini bulmuştu, hala gülüyorum şu çocuğa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…