GTX 980Ti Marka Tavsiyesi

Asus 980ti matrix mi? Evga kingpin 980ti mi?

• Oy verenlerin toplamı
    18
  • Anket kapandı .
2K yahut 144Hz ile oynamak lazım. İmkanınız varsa hem 2K hem 144Hz monitörleri deneyin ona göre karar verin.

ASUS ve EVGA arasında gidip gelebilirsin, fiyat performans araştırması yap ve kararını ver
Ben ASUS tercih ettim neden ?
Fiyatı uygundu aldığım yerde ve çok stabil bir kart aldım, asıl en güzel şeye gelirsek voltaj değeri en düşük ekran kartı neredeyse performansa göre olağan üstü düşük ben de toplam kasa güç tüketimi oyun esnasında 300 350 arası. sadece ekran kartının 150 küsür civarı. İyi araştırın ama EVGA ile ASUS arasında bir tercih yapacaksanız, Parmağınızı bir yalayın OOOOOOO piti piti diyip başlayın ikisinden de pişman olmazsınız

EVGA her zaman tahtın sahibi değildi ASUS du ama bu son dönemde EVGA büyük atak yaptı ciddi yatırımlar ile ASUS gibi dev bir firmayı zorladı ve hatta bazen geçti diyebiliriz ben yine sadece ASUS ya da EVGA diyemem, sizinde dediğiniz gibi estetik EVGA da üst düzey performans eşit gibi . ama çözümü kolay OOOOOOOO PİTİ PİTİ uahauhaa küçük ikende sorunları bunun ile çözerdik yine çözeriz dimi

Bence bekleyin derim yeni nesil ekran kartları çıksın ondan sonra karar verin bir kaç ay daha sabredin

Son düzenleme:
Evga'nın sıvı soğutmalı ekran kartını, Asus Matrix, veya Msi Lightning 980ti almalısınız. Ben olsam Msi 980ti lightning alırım. Ona da bi bakmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…