GTX1050 ekran kartı güncellemede hata veriyor ve düşük FPS veriyor

Burkiiy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartım NVIDIA GTX 1050 (Mobile) gördüğünüz gibi inanılmaz düşük performansta çalışıyor. Ekran kartı güncellemesi yapmaya çalıştığımda hata veriyor. Sıkıntı neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eran kartın yanmıştır bilgisayar görmüyodur microsoft un ekran kartına geçmiştir
aygıt yöneticisine gir bak önce.
Microsoft'un ekran kartına geçmiştir ne? İşlemcinin dahili grafik birimine geçmiş olmasın.
@Burkiiy hocam arama yerine grafik ayarları yazın, 1050 ekran kartını kullanmak istediğiniz uygulamalarda yüksek performansı seçin.

Artı -1 Eksi
Yalnız abi Microsoft'un bir grafik kart bölümü oluyor ona geçiyor. Bende de olmuştu ama benimki APU bir sistem olduğu için driverdan kaynaklıydı, format atınca düzeldi ve bazı laptop modellerinde işlemcide grafik kartı bulunmuyor. O yüzden Windows'un yazılımında bulunan bir grafik kartına geçiyor. Zaten her 2 durumda da aygıt yöneticisinde GTX 1050 görmüyorsa ekran kartında bir problem var demektir. Yanlış mı biliyorum, yanlış biliyorsam düzeltisin abi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız abi Microsoft'un bir grafik kart bölümü oluyor ona geçiyor. Bende de olmuştu ama benimki APU bir sistem olduğu için driverdan kaynaklıydı, format atınca düzeldi ve bazı laptop modellerinde işlemcide grafik kartı bulunmuyor. O yüzden Windows'un yazılımında bulunan bir grafik kartına geçiyor. Zaten her 2 durumda da aygıt yöneticisinde GTX 1050 görmüyorsa ekran kartında bir problem var demektir. Yanlış mı biliyorum, yanlış biliyorsam düzeltisin abi.
Düzelttim zaten, microsoftun ekran kartı diye bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı