GTX950 + i5 4460 Tabanlı sistem nasıldır?

Keske kalanınıda okusaydınız.
Hocam kalanını okudum kusura bakmayın ama bana hiç inandırıcı gelmiyor. Konu sahibi arkadaşın affına sığınarak, özür dileyerek söylüyorum ama 3-4 gün içersinde 1000 küsür lira mı arttırdı yani bu arkadaş bütçesini? Madem böyle bir gelir kaynağı var 3-4 gün sabredip çok daha iyisini alabilirdi. Bunu geçtim benim başıma böyle birşey gelse " Ya ben bu sistemi aldım ama 2500 liraya sen daha iyisini alabilirsin, benim sistemim pek iyi değil yanlış alışveriş yapmışım bunu bilerek almak istiyorsan buyur." derdim. Eğer konu sahibi arkadaş bunu söyledi ve karşısındaki kişi aldıysa da özür diliyorum. Ama dediğim gibi bana hiç inandırıcı gelmiyor. Arkadaş bu ürünü her ne olursa olsun 2. el olarak satmıştır ki bu da fiyatta belli bir indirim demek. Bu indirim + 1000 lira ekleyebildiyse bu kadar kısa sürede hakikaten helal olsun, saygı duyarım.

Son düzenleme:
Bunları konu sahibi arkadaşa sormak lazım.
Neyse ney hocam beni ilgilendirmez ama dediği gibi bana inandırıcı gelmiyor bu durum. O mesajı da tutamadım kendimi diye yazdım. Konuyu çarpıtmaya gerek yok. Monsternotebooklar gayet başarılı bence. Ama laptop alıp evde oturacaksanız sakın almayın bu bütçeye çok sağlam masaüstü sistem toplanır.

Herkese merhaba arkadaşlar, 2 gün önce bu sistemi aldım daha parçaları takmadım, ( Üşeniyorum ) Herneyse. Nasıl sistem olmuş sizce? Eğer iyi olmamışsa iade garantisi var, paramı alabilirim. Düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. GTA 5 gibi yeni çıkan üst düzey oyunlarda kaç FPS alırım?

Eki Görüntüle 102690
Frisby markasından uzak durmalısın. HDD ise blue tercih edebilirsin. Kasa olarak Z3+ ve 600W yanında gelen PSU olabilir. Son olarak da GTX960 almalısın.

Hocam inanma gibi bir hükmünüz zorunluluğunuz yok zaten MSI İ7 4700MQ 16GB RAM GTX765M DDR5 EKRAN.K FULLHD BLURAY DİSK Sipariş verdim en az 1 hafta içerisinde geldiğinde fotoğraflarını atacağım. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı