Madem tek kart yetmiyor, madem bu seçenekler arasından seçim yapılacak, tabiiki de 980 SLI. 10 tereflop minimum işlem gücünü 310 watt ile elde ediyorsunuz. TDP limitini aşıp voltaj kilidini kaldırıp R9 295X2 ile aynı gücü çekersen eğer AMD'den ne kadar daha fazla performans verdiğini görürsün.
X8 + X8 şeklinde kullanabilirsin fakat o ikisini beslemek için oc edilmiş bir 4790k kullandığını varsayıyorum.
NOT: Arkadaşıma Galax 980 HOF aldık NOVA bilgisayardan. Kutu açık gelmişti, sorun etmedik, kullandık, fakat kart %95 tdp'yi geçmiyor. Furmark ile test ederken farkettik, üzerinde oc tuşu var Display port girişlerinin olduğu yerde, ona basınca 450 watt çekiyormuş dediler, ama gel gör ki kart bozuk çıktı. 1.5 kiloluk kart, slotu yamultacak diye slota destek koyduk. Kart yamulmasın diye backplate koymuşlar ama slotu unutmuşlar, neyse onu önerecektim de vazgeçtim. Zaten az önce gördüm sitesinde artık Galax kartlar yok. Marka sorarsan Evga Classified. Yada ileride alacaksan Asus Matrix Platinum.