GTX980 Ti Oyuncu Bilgisayarı

Ya sitede nasıl özel mesaj atılıyor çözemedim. Sana bir türlü yazamadım. O yüzden konuya cevap yazmanı bekledim valla. :)
Teşekkür ederim. Tek modül 8gb ram ekleyim o halde. Zaten çok OC meraklısı değilim sende soğutucu yeter diyorsan şuan tanımadığım halde nedensiz bir güven geldi koşulsuz inandım valla sana :rolleyes::rolleyes:

Ekran konusunda kafam karıştı ama. 1ms tepki süresiyle 2ms tepki süresi arasında çok bir fark olur mu ki? 24" 1ms mi daha mantıklı yoksa 27" 2ms mi? (27" 1ms bi monitör baktım 3.300tl yahu o kadar bütçe yok valla :D) Yani iki monitör arasında çok fiyat farkı yoksa iyi olanı almak isterim. Bide monitör boyu ne kadar büyük olursa bana o kadar iyi gibi geliyor. Kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama...

Kafama takılan soru Özetle;
24" 1ms mi 27" 2ms mi daha mantıklı bu game pc'sine ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya link vermek felan yasak zannederek siteyi paylaşmadım (ceza almaktan korktum da :) ). Ama forumda gördüm ki herkes link atıyor.

Tıklayınız --> bu siteden topladım.

Benim sağlam göz reflekslerim var cs:go, dota 2 gibi milisaniyesine kadar ihtiyacım var diyorsan 1ms alman daha mantıklı tabii. Fakat bende senin gibi büyük ekran sevdiğimden dolayı büyük ekran almıştım seninle aynı soruna sahip olup. Bu tamamen kendi tercihin. Çok büyük gözle görülür bir fark olmaz.Ama benim fikrimi sorararsan 27" alman daha mantıklı.

Özel mesajı üyeler atamıyor. Sen bana büyük ekran daha mantıklı geliyor diyorsun o 1 ms lik tepkime süresi çok farketmez. Sen kendin için uygun olanı seç.

Valla CS:GO da Dota2 de oynuyorum. Hatta şuan CS:GO'ya girip oyun aramadan önce bi foruma bakayım dedim :) Ama sanırım tercihim büyük ekrandan yana olacak. 1ms fark sağlık olsun artık.. Tüm cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Bilgisayarı hayırlısıyla topladığımda onunda konusunu açarım. Hayır dualarınızı alırım inşallah. Görüşürüz :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı