volkan gül
Hectopat
Daha fazla
Ya sitede nasıl özel mesaj atılıyor çözemedim. Sana bir türlü yazamadım. O yüzden konuya cevap yazmanı bekledim valla. 
Teşekkür ederim. Tek modül 8gb ram ekleyim o halde. Zaten çok OC meraklısı değilim sende soğutucu yeter diyorsan şuan tanımadığım halde nedensiz bir güven geldi koşulsuz inandım valla sana

Ekran konusunda kafam karıştı ama. 1ms tepki süresiyle 2ms tepki süresi arasında çok bir fark olur mu ki? 24" 1ms mi daha mantıklı yoksa 27" 2ms mi? (27" 1ms bi monitör baktım 3.300tl yahu o kadar bütçe yok valla
) Yani iki monitör arasında çok fiyat farkı yoksa iyi olanı almak isterim. Bide monitör boyu ne kadar büyük olursa bana o kadar iyi gibi geliyor. Kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama...
Kafama takılan soru Özetle;
24" 1ms mi 27" 2ms mi daha mantıklı bu game pc'sine ?
Teşekkür ederim. Tek modül 8gb ram ekleyim o halde. Zaten çok OC meraklısı değilim sende soğutucu yeter diyorsan şuan tanımadığım halde nedensiz bir güven geldi koşulsuz inandım valla sana
Ekran konusunda kafam karıştı ama. 1ms tepki süresiyle 2ms tepki süresi arasında çok bir fark olur mu ki? 24" 1ms mi daha mantıklı yoksa 27" 2ms mi? (27" 1ms bi monitör baktım 3.300tl yahu o kadar bütçe yok valla
Kafama takılan soru Özetle;
24" 1ms mi 27" 2ms mi daha mantıklı bu game pc'sine ?
Son düzenleyen: Moderatör: