Güç Kaynağı (PSU) Tier List V2!

Yakında zamanda 3080 ile upgrade düşünüyorum o yüzden 850W seçtim.

Ona da 750W yeterli aslında, ama 850W da göz çıkarmaz tabii kaliteli olduğu sürece. Sizin kararınız.

Core Reactor 850'yi atmıştınız, onu alabilirsiniz PCKolik'ten. DFSBilgisayar'ın müşteri memnuniyeti gibi durumlarından haberdar değilim, bi' araştırın derim ben almadan önce satıcıları özellikle Şikayetvar'da.

10. Sayfada sormuştum @RPM arkadaşımız önermişti ben RM 850x düşünüyordum 2021 olanından öneri üzerine Core Reactorü biraz araştırdım corsair yarım yük fanı kapalı tutuyormuş Core Reactor sürekli çalışıyor fanı üreticileri aynı firma imiş nasipse bugün alacağım

@soner23 Core Reactor de genel bağlamda sessiz bir PSU, ha tabii RM850x de olabilir, biraz pahalıydı sanırım şu an bakmadım fiyatına ama kesinlikle kötü bir PSU değil. Kararı size bırakıyorum.

İfadeler: RPM
Evet 800 tl fark var az değil önerilen modeli alacağım.
Core Reactor 850W kullanıyorum tavsiye ederim. 800 Lira fark verip RM850x almaya değmez bence. Fan olayına gelince, PSU'nun varlığı yokluğu hissedilmiyor. Aktif olarak sürekli çalışan fan bence daha iyi.

Elimde belli bir yüke kadar fan açmayan RM750 PSU var, tek kartlı mining sisteminde kullanıyorum. Gözlemlediğim kadarıyla düşük yüklerde çalışırken fan çalışmadığı için ilginç bir şekilde çok ısınıyor. Belli bir sıcaklığa çıkınca fanı çalışıyor ama yine de çalışma sıcaklığı yüksek oluyor. Soğuk çalışması için üstüne 12cm fan koydum. Daha önce bozulmuştu, garantiden sıfır değişimi yapıldı. Belki bozulma sebebi de bu yüksek çalışma sıcaklığıdır çünkü aralıksız aylarca mining yaptığım oldu. Alakasız da olabilir tabi, sadece düşüncem bu şekilde.

Siparişi geçtim hocam Core Reactor 850W aldım.

Evet, bir de Core Reactor bulunabilir ama 200 TL için gerek yok.

Harici çoklayıcıları pek tavsiye etmem, neden harici 6+2 istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…