Gülücük atarak karşıdaki kişiyle dalga geçen üyeler

• Konuyu başlatan BERWAR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 122
  • Görüntüleme 14.028
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
13
Daha fazla  

Bu konuda @156318 ve @ThePersica0 gülücük atarak ne yapmaya çalışıyorsunuz, verecek cevabınız varsa yorum yazin, milletle dalga geçmek için gülücük atarak kendinizi hakli çıkaramazsiniz. Bu kadar mi düşünce yoksunu insanlarsınız, o emojiler milletle dalga geçiniz diye getirilmedi sitenin arayüzüne.

Komik bir şey dememişim, yani sırf dalga geçmek için bu emojileri atıyorlar insan ister istemez sinirleniyor.

Adam Xiaomi Note 8 ile ilgili konu açmış. Bu kitap Kitap Kurdu denen kişi de konuya yazmış. Redmi Note 7 modelindeki işlemci daha iyi. Note 7 modelinde SD 660 ve Adreno 512 var.

Ben de bunun üzerine çıkıp dedim Note 8 modelininde GPU'su da Note 7'deki Adreno 512'den daha iyi. Oyunda önem arz eden GPU'dur. CPU farki sadece frekans hizi farkliligi.(SD 660-SD 665 bahsediyorum iki modeli ayiran temel güç farkı frekans değeri sadece. CPU'nun üretim değerlerine girmiyorum, onlar ayri konu)

Sonra konuyu açan arkadaş Note 8 modelinin 2000 TL fiyattan geleceğini alinmasi mantıklı mi dedim. Alttaki yaziyi yazdim.

A3 varken alınmaz Note 8, A3 270 TL daha da ucuz üstelik. Hem arka kamera ve donanim olarak ayni altyapiya sahipler, ön kamera olarakta A3 daha iyi, batarya olarakta A3 daha iyi. A3 performans olarak daha da iyi.

Bunu yazdiktan sonra KitapKurdu ve ThePersica0 denen kişiler bu mesaja gülücük atti. Komik bir şey varsa söyleyin biz de gülelim.

Bazen ben de karşılaşıyorum bu durumla. Mesaja nereden bakarsan bak komik bir tarafı yok fakat gülücük geliyor. Hangi ruh halinde bu ifadeler atılıyor anlamış değilim. Sadece bilgi amaçlı atılan yoruma bile geliyor.

Karşı tarafın düşüncesinde olmayınca, zıt bir fikirde olunca bu emoji atılıyor, fark ediyorum. Gerçekten iyi niyetli atanlar çok açık belli oluyor, kötü niyetli atanlar da belli oluyor, kimsenin karşısında çocuk yok. Her şey anlaşılıyor yani.

Yöneticisinden tut üyesine kadar yapıyor bunu. Site yöneticileri yapıyorsa, üye de yapar. Yani yapacak bir şey yok.

Bazen tartıştığım üyelere kızınca, onları sinir etmek için gülücük atıyorum. En azından kurallar çerçevesinde karşı tarafı rahatsız ediyorum.
Konuyu açan arkadaş gibi, çıldırıyorlar. Ben de sinir oluyorum gerçi.

@Paytak Penguen Nesi garip, sen de gülücük atmissin, amaciniz ne? Ne yapmaya çalışıyorsunuz?

@Jira Komik bir şey olsa anlarim, ortada herhangi bir şey yok, bu emojiler başımıza bela oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı