Gülücük atarak karşıdaki kişiyle dalga geçen üyeler

• Konuyu başlatan BERWAR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 122
  • Görüntüleme 14.101
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye Takıntılı biri değilim ilk defa boyle bir konu açıyorum. Bilim ve Felsefe konularinda zoruna gittikleri için dalga amaçlı gülücük atiyorlar ona ben bir şey demiyorum zoruna gidiyor adamin cevap vermesi gerekirsen böyle yapip kendinisini tatmin ediyor. Bu konu telefon konusu, gülücük atmanin hiçbir mantıklı yani yok.
O konularda haklısınız zaten bilgilendirmeye çalışan kişilere atılmaması daha doğru ama takmamak en iyisi. Atanlar da kendi halinde takılsın.

yazdığımı okuyup direkt mesaj sayıma bakıp oradan vurman değil.
Sitede daha yenisin, biz yillardir buradayiz, senden daha çok insanlarla haşır neşiriz gelmişsin bize diyorsun niye takıyorsun. Sadece ben değil eminim ki benim gibi bu tiplerden rahatsiz olan çok kişi var. Şimdiye kadar böyle bir konuda hiç açmadim, artik bıktırdı o yüzden açma gereği duydum. Açtigimda bir şey değişmeyecegini anlamiş oldum böylece hem senin hem de diğerlerinin attığı gülücükler bunun delili. Mesaj sayisi yüzünden şov yapmam asla sadece o sözcüğü kullanmaktaki amacim bizim kadar olaylarla haşır neşir değilsin senin bunu bize demen mantıklı değil.

Sitede daha yenisin, biz yillardir buradayiz, senden daha çok insanlarla haşır neşiriz gelmişsin bize diyorsun niye takıyorsun. Sadece ben değil eminim ki benim gibi bu tiplerden rahatsiz olan çok kişi var. Şimdiye kadar böyle bir konuda hiç açmadim, artik bıktırdı o yüzden açma gereği duydum. Açtigimda bir şey değişmeyecegini anlamiş oldum böylece hem senin hem de diğerlerinin attığı gülücükler bunun delili.
Söylediğin gibi sitede yeniyim ve benim için normal bir durumdu ve bu yüzden atmıştım.

@Silinen üye Yeni olabilirsin sorun yok, mesaj sayisi üzerinden şov yapmam yanliş anlama. Böyle bir kişiliğe sahip değilim. Sadece benim gibilere dediğin şey çok anlamsizdi. Şimdiye kadar biz de takmadik bir yerden sonra alakasiz gülücükler insanı rahatsiz ediyor.

Işin komiği bu dalga geçenler gülücük attığı kişinin begenisinin artırdığının farkinda değil. Yanlış anlaşılmasın benim beğeni derdim yok hiçbir zamanda olmadi. Gülücük atmalarini istemiyorum, komik bir şey olursa o ayrı, dalga geçmek icin kullanmak doğru değil, ergen tavırlar bunlar.

O yüzden mi bana gülücük atıyon?
Yöneticiler eğer konuyu kapatmasaydı bunu saygı düzeyinde tartışabilirdik. Lakin konu kapatıldığı için yapabileceğim tek şey, sorduğunuz soruya gülücük atmak oldu.

Mesela benim buradaki mesajıma gülücük atılmıştı. Ben de geri dönüş yapıp onun mesajlarına gülücük attım. İdol olarak kabul ettiğim birine böyle tepki görünce (ki haksız bir tepki), konu da kapatılınca cevap verecek tek bir seçenek kalıyor. O da gülücük emojisi. Masum olduğu kadar da sinir edici bir emote.

@Silinen üye Yeni olabilirsin sorun yok, mesaj sayisi üzerinden şov yapmam yanliş anlama. Böyle bir kişiliğe sahip değilim. Sadece benim gibilere dediğin şey çok anlamsizdi. Şimdiye kadar biz de takmadik bir yerden sonra alakasiz gülücükler insanı rahatsiz ediyor.

Işin komiği bu dalga geçenler gülücük attığı kişinin begenisinin artırdığının farkinda değil. Yanlış anlaşılmasın benim beğeni derdim yok hiçbir zamanda olmadi. Gülücük atmalarini istemiyorum, komik bir şey olursa o ayrı, dalga geçmek icin kullanmak doğru değil, ergen tavırlar bunlar.
Aynen, katılıyorum. Sinir olmuyorum ama gereksiz davranış olarak geliyor.
Yöneticiler eğer konuyu kapatmasaydı bunu saygı düzeyinde tartışabilirdik. Lakin konu kapatıldığı için yapabileceğim tek şey, sorduğunuz soruya gülücük atmak oldu.
Evet, fark ettim. O zaman gelen geçen herkes gülücük attığı için ben de atıyım dedim.

Kimseyi aşşağılama gibi bir niyetim yoktu da neyse herkesten özür diliyorum. İyi Forumlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı