Gülücük atarak karşıdaki kişiyle dalga geçen üyeler

• Konuyu başlatan BERWAR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 122
  • Görüntüleme 14.068
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@ThePersica0 Aşağılama niyetin yoksa telefon konusunda niye atıyorsun? Qualcomm SD 660 ve SD 665 modellerinden bahsediyorum, burada gülünecek ne var, Qualcomm firması gülünecek işlemci üretiyor herhalde ondan gülüyorsun.

@ThePersica0 Aşağılama niyetin yoksa telefon konusunda niye atıyorsun? Qualcomm SD 660 ve SD 665 modellerinden bahsediyorum, burada gülünecek ne var, Qualcomm firması gülünecek işlemci üretiyor herhalde ondan gülüyorsun.
Tüm kin bundan dolayı mı geri çektim hocam. Kolay gelsin.

@The Persica0 Ne seni taniyorum, ne senin benimle bir derdin olduğu sanmıyorum. Konuyla alakasiz gülücük atıyorsun ne diyeyim sana, bir şey olmamiş gibi mi davranayım. Ayni durumda sen olsan ne düşünürsün acaba?
Fikrini sorardım. Millete kötülemeye gerek yok demi? Gülücük konusuna gelirsek :) A3'ün çözünürlüğü düşük.

Açık konuşmak gerekirse bu emojileri gereksiz görüyorum. Ve şimdi de gördüm ki bazı insanlar tarafından saçma şekillerde kullanılabiliyor. Sitenin saygı ve ciddiyet düzeyinin daha fazla düşmemesi adına kaldırılmasını isterim açıkçası.

@ThePersica0 Ne olmuş çözünürlüğü düşükse? O panelin kalitesinden bir kere haberin yok, normal kalitesiz bir 720P+ ekran değil. Sunduğu parlaklik değeri ve görüntü kalitesi segmenttindeki 1080P+ ekranlardan daha başarılı. Amoled ekran ile IPS ekranların kalitesi bir değil. Düşük çözünürlüklü olduğunu bilmiyor muyum sence?

Diğer gülen arkadaşa da fikrini sordum o konuda, niye güldün dedim attigim mesaja yine güldü. Ne diyeyim şimdi ben size.

:D

Dosya Ekleri

• FB_IMG_1570653660570.jpg
    FB_IMG_1570653660570.jpg
    3,8 KB · Görüntüleme: 67
Kızgın atmalarından iyidir bence ya da her mesajına inanilmaz atmalarından. Değil mi @Handsome Reis(Her mesaja kızgın atan kişi.) ve @LeViAcKeRMaN(Her mesajıma inanilmaz atan kişi.) ?
Kızgın atmıyorum ki. İlk bu emojiler eklendiğinde eğlencesine yapıyordum zaten yöneticiler gerekli cevabı verdi. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı