Haklısın.Ne kadar az kalori alırsan 1 ayda o kadar fazla verirsin.
Konuda komik olan nedir?Konuya.
Kilo vermen bile garanti olmayabilir.![]()
Öncelik ile yaptığınız tamınlar çok açık. Bisikleti kullandığınız 1 saat içinde nasıl bir tempo ile sürüyorsunuz? Eğer ki hantal hantal ancak saatte 10/15KM yaparsanız bisikletten önemli bi başarı beklemeyin. Yürümek desen zaten ne kadar kalori yakabilirsin ki, herhangi efor bile harcamayacaksın yürürken, sadece ayaklarının tabanları acıyacak ve "oh ne güzel spor yaptım" diyeceksin.Konuda komik olan nedir?
Bisikleti genelde 18-21 vites arası düz yolda 30-35le süreceğim. Bisiklet sürdükten sonra 1 saat yürüyeceğim. Yürümekten kilo verme beklentim yok. Fakat kös kös oturmaktan iyidir diye düşünüyorum.Öncelik ile yaptığınız tamınlar çok açık. Bisikleti kullandığınız 1 saat içinde nasıl bir tempo ile sürüyorsunuz? Eğer ki hantal hantal ancak saatte 10/15KM yaparsanız bisikletten önemli bi başarı beklemeyin. Yürümek desen zaten ne kadar kalori yakabilirsin ki, herhangi efor bile harcamayacaksın yürürken, sadece ayaklarının tabanları acıyacak ve "oh ne güzel spor yaptım" diyeceksin.
Bu söylediklerimi diyebiliyorum çünkü; 8 yıldır çeşitli spor dalları ile uğraşıyorum.
Bisikleti 1 saat boyunca saatte 30KM ile sürebiliyorsan kilo ile ilgili hiçbir sıkıntın yok demektir...Bisikleti genelde 18-21 vites arası düz yolda 30-35le süreceğim. Bisiklet sürdükten sonra 1 saat yürüyeceğim.
Bisikleti 1 saat boyunca saatte 30km ile sürebiliyorsan kilo ile ilgili hiçbir sıkıntın yok demektir...
Az at yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.