Günde 1 tane enerji içeceği içmek problem olur mu?

Dostum anlamadım mesela dönem boyunca hiç çalışmamış olsam bana ne diyeceksin tamam artık sal hiçbir şey olmaz bu saatten sonra bırak tatilini mi yap diyeceksin? Benim zaten amacım bu saatten sonra üniversite kazanmak falan değil elimden gelenin en iyisini yapabilmek şurada çalıştığım bilmem kaç saat hiiiç olmazsa benim mezun seneme katkı sağlar yani nasıl bir bakış açısıdır bu sizdeki anlayamadım pek.

Agam maalesef öyle yanlış anlamada düşün sene boyunca oturdun son1 hafta en fazla 2 3 soru yaparsın ama sen bilirsin.

Ya özel değilse neden 4 senedir ayakta olduğunu sorabilir miyim? D

Çünkü gece çalışmayı ve oyun oynamayı daha çok seviyorum. Ki bu 4 senedir de olan bir şey değil. Liseden beri genel olarak geç yatıyorum. Kafa ütüleyen sesler fazla olmadığı için daha rahat odaklanabiliyorum yaptığım şeye. Zaten gün içinde en az 7-8 saat uyuyorum. Sabah 6 da yattım diyelim mesela öğlen 12.00-13.00 gibi kalkıyorum. Saatler değişebiliyor yatma saatime göre. Yaz tatilinde genelde gece 12 ile 1 arasında yatıyorum. Bir de kolayı seviyorum.

Arkadaşlar, normalde hiç böyle bir alışkanlığım yok, bazı haftalar kafam eserse maksimum 2 tane içiyordum ve bırakıyordum. Art arda içtiğim hiç olmadı ki zaten kalpte sıkıntı oluşuyor gibi, harbiden ya da psikolojik, bilemiyorum. Size soracağım şudur: YKS'ye bir hafta kaldı, gerçekten çok fazla çalışmak istiyorum. Her şeyi sildim, soyutladım kendimi, uykuyu da kısmayı düşünüyorum. Hal böyleyken 1 hafta boyunca enerji içeceği içmeyi düşünüyorum. Her gün içsem sıkıntı olur mu diye soruyorum şu an size, yani eğer düzenli olarak art arda kullanmış arkadaşlar varsa bir aydınlatabilirler beni.
Bünyeden bünyeye değişir. Olabildiğince tüketmemek lazım, bende uykusuz kaldığım günlerde az da bişey olsa ayılmak için bir tane 250 mL Redbull kafaya dikerim, bazen keyfi içtiğim de olur. Onun dışında düzenli tüketmem. Şunu da eklemek lazım ki hiçbir şey uykunun yerini tutamaz, uykusuzluğun dozu kaçarsa vertigo geçirme riskin çok yüksek.

Agam maalesef öyle yanlış anlamada düşün sene boyunca oturdun son1 hafta en fazla 2 3 soru yaparsın ama sen bilirsin.
sene boyunca oturduğumu kim söyledi birader :D bu da o saçma sapan rakip eleme yöntemlerinizden bir tanesi heralde apğjrvasofknvbğaoırg

Bünyeden bünyeye değişir. Olabildiğince tüketmemek lazım, bende uykusuz kaldığım günlerde az da bişey olsa ayılmak için bir tane 250 mL Redbull kafaya dikerim, bazen keyfi içtiğim de olur. Onun dışında düzenli tüketmem. Şunu da eklemek lazım ki hiçbir şey uykunun yerini tutamaz, uykusuzluğun dozu kaçarsa vertigo geçirme riskin çok yüksek.
evet evet gece zaten psikolojik sanırım ufaktan kalp çarpıntısı oldu şu nescafenin filtre kahveleri var onlardan alıp sek kahve diklicem artık ne olduysa...

Sene boyunca oturduğumu kim söyledi birader :D bu da o saçma sapan rakip eleme yöntemlerinizden bir tanesi herhalde apğjrvasofknvbğaoırg.

Evet evet gece zaten psikolojik sanırım ufaktan kalp çarpıntısı oldu şu Nescafe'nin filtre kahveleri var onlardan alıp sek kahve dikleyeceğim artık ne olduysa...

Aga ben sana yardımcı olmaya çalışıyorumda sen böyle cevaplar vereceksen hiçbir şey demem daha iyi ayrıca okuduğumu kim söyledi 🙂 neyse başarılar dilerim sana umarim istediğin yeri kazanirsin ben konudan ayrılıyorum.

Aga ben sana yardımcı olmaya çalışıyorumda sen böyle cevaplar vereceksen hiçbir şey demem daha iyi ayrıca okuduğumu kim söyledi 🙂 neyse başarılar dilerim sana umarim istediğin yeri kazanirsin ben konudan ayrılıyorum.
işte bende zaten söylediğin şeylerin farkında olduğumu anlatmaya çalışıyorum :) yukarıyı okursan bunu 3-4 kere belirttim ama sen ısrarcı olunca bende biraz dalga geçmek durumunda kaldım çünkü yazdıklarımdan sonra senin ısrarla tekrar aynı şeyleri yazman ya okuduğunu anlamadığını ya da beni ciddiye almadığını gösterir.

sene boyunca oturduğumu kim söyledi birader :D bu da o saçma sapan rakip eleme yöntemlerinizden bir tanesi heralde apğjrvasofknvbğaoırg

evet evet gece zaten psikolojik sanırım ufaktan kalp çarpıntısı oldu şu nescafenin filtre kahveleri var onlardan alıp sek kahve diklicem artık ne olduysa...
Hocam o kalp çarpıntısı psikolojik değildir aman dikkat edin her ne kadar masum gibi gözükse de lütfen kafeine özellikle de enerji içeceğine çok yüklenmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı