Günde 2 bölge çalışmak

Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Selam arkadaşlar. Ben.
1.gün: Göğüs-omuz
2.gün: Arka kol-bacak
3.gün: Ön kol-sırt
4.gün: Dinlenme.
5.gün:
Bu şekilde devam eden bir program yapıyorum. Bu program uygun mudur? Günde 2 bölge çalışıp 1 gün dinlenme iyi midir yoksa dinlenme gününü kaldırmalı mıyım? Çünkü göğüs-omuz çalıştıktan sonra tekrar göğüs-omuz çalışana kadar aradan 3 gün geçiyor. Ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Ben.
5.gün:
Bu şekilde devam eden bir program yapıyorum. Bu program uygun mudur? Günde 2 bölge çalışıp 1 gün dinlenme iyi midir yoksa dinlenme gününü kaldırmalı mıyım? Çünkü göğüs-omuz çalıştıktan sonra tekrar göğüs-omuz çalışana kadar aradan 3 gün geçiyor. Ne diyorsunuz?
2 gün dinlenmek yeterli. Sırt gününü ayır.

Selam arkadaşlar. Ben.
5.gün:
En az 1 gün dinlenme olmalı ben şahsen 2 gün dinlenilmesi gerektiğini düşünüyorum fakat 6 gün sporda daha iyi verim almak için;
1.gün: Göğüs-arka kol
2.gün: Sırt-ön kol
3.gün: Omuz-bacak
4.gün: Dinlenme(dinlenme gününü müsait olma durumuna göre revize edersin)
5.gün: Göğüs-arka kol
6.gün: Sırt-ön kol
7.gün: Omuz-bacak şeklinde yapabilirsin. Eğer spora başlayalı 6 ayı geçtiyse ve ben 2 gün dinlenicem diyorsan güray aydın hipertrofi daha etkili olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı