Günde 3-4 saat kardiyo yapmak zararlı mıdır?

kardiyo ile sağlıklı kilo verilmez kas çalışmak ve düşük karbonhidrat yüksek proteinli beslenilmeli. Uzun süreli kardiyorlar kas yıkar koşucuların hepsi neredeyse zargana. 15-25 dakika kardiyo yeterli ve günün geri kalanında hareketli olmalısın hocam.

Kardiyo ile sağlıklı kilo verilmez ne kimden duydun bu bilgiyi? Düzgün diyet ve kardiyo ile zaten kilo verilir kas yapmak istiyorsan antrenman yaparsın o farklı bir olay.

3-4 Saat yapılmasını destekleyen yok zaten konuda sen direkt "Kardiyo sağlıksız" demişsin onu diyorum.
Konu başlığına direkt cevap verdim? İdeal kardiyo süresini de yazdım dostum.

Ağırlık ve düzgün beslenme ve kardiyo ile desteklerse zaten en ideal şeyi tutturuyorsun 2 saat ağırlık idmanı yapıp 2 saat üstüne kardiyo yap bakayım. 🙂

Merhaba arkadaşlar. MSÜ tercih sonuçları açıklandı Deniz Harp ve Sahil Güvenlik kazandım. En kısa sürede maksimum kiloyu vermem gerek. Günde 4 saat kardiyo yapmayı düşünüyorum. Zararlı olur mu?
Kardeş ben antrenörüm tam anlamıyla bir cevap yazılmamış ben yazıyorum.Kilo vermem için spor yada kardiyo yapmana gerek yok bunlar kilo vermek için değildir.Kilo vermek sadece kalori açıgiyla mümkündür.Kalori hesabı yapman lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı