Günümüzde asosyal olmak iyi bir şey midir?

Cr Oyuncusu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
17 yaşındayım ve doğru düzgün hiç arkadaşım yok. 7/24 evdeyim. Yaşıtlarımıza bakınca her türlü kötülüğü ve dışardaki olan olayları görüyoruz. Bu sebeple kendimi bu açıdan rahat hissediyorum. Sizce günümüzde asosyal olmak iyi bir şey midir?

Sosyal zekanın yeterli olması ve kendin yalnızlığı seçmen, etrafında insan yokken de yeterli tatmini yakalayabilmen ayrı bi şey. Ancak asosyallik, etrafındaki insanların senin yanında olmamayı tercih etmesi sebebiyle ise iyi bi şey falan değil.

17 yaşındayım ve doğru düzgün hiç arkadaşım yok. 7/24 evdeyim. Yaşıtlarımıza bakınca her türlü kötülüğü ve dışardaki olan olayları görüyoruz. Bu sebeple kendimi bu açıdan rahat hissediyorum. Sizce günümüzde asosyal olmak iyi bir şey midir?

Hayır iyi bir şey değil. İleride psikolojik sıkıntılar çekebilirsiniz. Okulda yeni arkadaşlar edinmenizi tavsiye ederim.

Mevzu kafa uyuşması. Bulması zordur bazen bulunduğun şehirde bile çıkmıyor çok saçma yerlerde rast geliyorsun 😀 Kafanın uyuşmadığı insanla uzun vadede anlaşamazsın dost olamazsın.

Kafanın uyuşmadığı kişilerle arkadaşlık kurmaktansa tek takılmak daha iyidir. Tecrübe ile sabit.
Asosyel olmaya çalışmak iyi değildir. Şartların seni ona zorlaması lazım.

Evet kuru kalabalığa girmemek bu devirde iyidir ancak sürekli evde olup oturmak senin doğana ters sen bir erkeksin ya çalışırsın yada Spor yaparsın ortamlara ak demiyorum ama bir erkek sürekli evinde oturmamalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı