Asosyal olmak iyidir

Asosyal insanın gelir seviyesi ne kadar olabilir emin değilim. Evden ya da kendine ait taşınmazından çıkmadan ne kadar ömür geçirilir bunu da bilmiyorum. Evet zaman zaman asosyal olduğum durumlar oldu, sürekli bu şekilde yaşayabileceğime inanmıyorum. Asosyalliğin kız kardeşi olan yalnızlık, Allah'a mahsustur. 😊

Ben bu forumda tanımadığım insanlarla rahatça sohbet edebiliyorum ama iş yüz yüze olunca bu kadar rahat değilim. Neden bilmiyorum. Bu arada yukarıda belirtilen gibi değilim sipariş vermede sıkıntı yok 😛 asosyallik fazla abartılmazsa iyidir ya, kendine has arkadaşlar seçersin.

Dostum normal bir şey karşındaki adamı tanımıyorsun yeni tanışmışsın rahat olmayabilirsin bende öyleyim zamanla alıştıkça o kişiyle daha iyi iletişim kuruyorsun birden yeni tanıdığım insanla çok sohbet etmem prensibim değil o insanı önce tanıyacağım ondan sonra rahat rahat konuşacağım merhaba merhaba :)

Dostum normal bir şey karşındaki adamı tanımıyorsun yeni tanışmışsın rahat olmayabilirsin bende öyleyim zamanla alıştıkça o kişiyle daha iyi iletişim kuruyorsun birden yeni tanıdığım insanla çok sohbet etmem prensibim değil o insanı önce tanacağım ondan sonra rahat rahat konuşacağım merhaba merhaba :)
Aynen, ilk başlarda çok mesafeli davranıyorum ama kanım kaynarsa çok rahatım.

Bak arkadaşımı eve çağırıyorum zaman geçirelim diye elinde telefon mal gibi yapışmış lanet cihaza bende de var 2 telefon biz niye böyle değiliz yalnızken sırf vakit geçirmek için elimde duruyor bu cihazlar adam yanımda telefon elinden düşmüyor sevgilisine yazıyor falan filan şu çok mu zor canım müsait değilim sonra konuşalım de evime her gün gelip giden görüştüğüm biride değil insanlardan soğudum asosyallik iyi.
Aynen, ilk başlarda çok mesafeli davranıyorum ama kanım kaynarsa çok rahatım.

En iyisi dostum. İlk defa tanıştığı biriyle seviyesiz konuşanmı dersin gevşek gevşek hareketler mi dersin bu tarz tipler çok vıcık vıcık midem bulandı.

Ben bu durumu klavye delikanlılığı olarak adlandırıyorum. :D Nickiniz ile güzel bir uyum yakalıyor. Sonunu düşünen kahraman da olamaz, bunu da belirteyim. :D
Klavye delikanlısı dediğin karşısındaki kişiyi bilmeden küfür sallayan, kafa tutan insandır. Öyle değilim :p

Ben bu durumu klavye delikanlılığı olarak adlandırıyorum. :D nickiniz ile güzel bir uyum yakalıyor. Sonunu düşünen kahraman da olamaz, bunu da belirteyim. :D.

Arkadaş utangaç bende öyleyim bu kötü bir şey değil olabilir utanabilir normal bir durum rahat konuşamaz dışarda utanmayıp edepsizce hareketler yapmaktan seviyesiz konuşmaktan utanmak bin kat iyidir sadece aşırısı kötü yorumunuz saçma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı