Gürcistan’dan Xbox almak

EMngItdWoAE648u.jpg

🙃Türkiye'den daha ucuza sahip olabiliyorlar mı, olabiliyorlar. Gayet uygun dememin sebebi o. Yoksa herkesin alabileceği bir ürün değil tabii. Aradaki 600 TL'lik fark bir ailenin mutfak, fatura veya barınma ihtiyacının maliyeti bile olabilir. O açıdan arkadaşlar.

🙃Türkiye'den daha ucuza sahip olabiliyorlar mı, olabiliyorlar. Gayet uygun dememin sebebi o. Yoksa herkesin alabileceği bir ürün değil tabii. Aradaki 600 TL'lik fark bir ailenin mutfak, fatura veya barınma ihtiyacının maliyeti bile olabilir. O açıdan arkadaşlar.

Türkiyeden daha ucuz olmayan bir yer yok hocam zaten malesef. Yine de AB'den 4700 TL'ye 2 yıl garantiyle gelenlere kıyasla pek avantajı yok.

Sizin sanırım sorunlarınız var, Amerika'da bir ürünün buradan daha ucuza satılması oraya gidip almanızı mı gerektiriyor? Ben sadece fiyatların buradan daha uygun olduğunu söyledim, gidin oradan alın demedim. @Bazinga Physicist

Üstelik o dediğin cümlede sadece fiyat anlamı çıkmıyor.

Merhabalar sınırlar açılır açılmaz Xbox Series X almaya gideceğim kaçlari bir bilginiz var mı? İnternet tekiler stoklar bittiği için pahalı onu biliyorum stoklar gelince ne kadar olduğu bilen varsa yazarsa sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı