Güzel kızların gerçek niyeti para mı?

Kadınlığını, biraz da güzelse güzelliğini kullanarak ''zengin koca avına'' çıkan kadın çok mu? Evet, çok.

Bütün güzel kadınlar öyle mi? Hayır.

Özünde bu meseleler karakter meselesi mi? Kişiden kişiye değişir mi? Evet.

Anlayacağın, cevap evet ya da hayır değil. Gold digger'a denk gelmek istemiyorsanız iyi tanıyacaksanız ilişki yaşadığınız insanı. Böyle insanlar para varken yanınızdayken, yokken de aynı hızda toz olur. Kötü gün değil, iyi gün aşklarıdır :)
 
Dış görünüş ve para kızları çekebilir ve sana bağlayabilir ancak o ilişki ne kadar sağlıklı olur ne kadar uzun sürer bilinmez. Genelleme yapmaya gerek yok bütün kızlar paraya aşık olmaz karşılarındaki erkeğin kendine gösterdiği ilgiye, yakışıklılığına, saygısına, espri yeteneğine, kendine güvenine, başarısına, gülüşüne, duygusallığına, sanatçı ruhuna, felsefik görüşüne ve bunun gibi birçok şeye tav olabilir. Hayatında kız görmemiş insnaların her şeyi paraya bağlamasına aldanma, dünya böyle bir yer değil. Çok çeşitte insan var her birinin etkilendiği özellik farklı. Bu yüzden kız arkadaşım olmuyor veya aşık olduğum kızı etkileyemiyorum diye üzülme geçer bunlar önemli olan bir yenilgiye ne kadar zaman harcadığın, olmadı mı? Geç daha çok sosyal ol sürekli gez toz yeni insanlarla tanış bir başkası onun boşluğunu dolduracaktır. Yenilgilerinin seni yıkmasına izin verme sonuçt hepsi geçici şeyler. Bu konularda zorunluluk diye bir şey yoktur, hiç kimseye zorunlu değilsin.
Hocam iyi hoş diyorsunuz da en başta ilişkiyi başlatmak için yakışıklılık veya para gerekiyor. Artık en çirkin kızların bile erkekler için yüksek standartları var, kimse fakir erkeğe bakmıyor. Bırak sohbet etmeyi, yüzüne bile bakmıyorlar. Bir kıza iltifat ettiğinde, övdüğünde yakışıklı değilsen sapık damgası yiyebiliyorsun.
 
Hocam iyi hoş diyorsunuz da en başta ilişkiyi başlatmak için yakışıklılık veya para gerekiyor. Artık en çirkin kızların bile erkekler için yüksek standartları var, kimse fakir erkeğe bakmıyor. Bırak sohbet etmeyi, yüzüne bile bakmıyorlar. Bir kıza iltifat ettiğinde, övdüğünde yakışıklı değilsen sapık damgası yiyebiliyorsun.
Ben tam tersine şahit oldum defalarca kez. O yüzden söylediğinle gerçek hayat birbirine pek uyuşmuyor.
 
Türkiye'ye özel bir durum olduğunu söyleyebilirim. Yurtdışında arkadaşlarımın bu tarz şeyler yaşadığını hiç duymadım. Aralarında orta tipli de yakışıklı da zengin de orta halli de var fakat oradaki kızların vizyonu daha geniş olduğu için yaşanmadığını düşünüyorum. Hepsinin şu an ilişkisi var.
 
Son düzenleme:
Hocam kadınları ayırmanızın sebebi nedir? Güzel kızların çoğunun fazla ilgi nedeniyle arka tarafı kalkar. Ama erkeklerde de aynı şekilde. Hiç normal tip göremezsiniz yakışıklı. Para için de zaten mantık evliliği deniyor buna. Kanmayın böyle şeylere, hayatınız çok kötü olur. Ama bu mantık evliliğini erkekler de yapar. Yakışıklı bir erkek gider zengin tipsiz bir kadınla evlenir. Yine mutlu olmazlar. Bunu kadın-erkek olarak ayırmak yanlış. Bir de hem güzel hem saygılı insanlar vardır. Onlar işte yüce insanlardır. Çok güçlülerdir, iradeleri çok güçlüdür. Güzel olmak muhteşemlik değildir arkadaşlar, yanında çok büyük yükler getirir. Eğer arka tarafınız kalkarsa, bir daha indiremezsiniz.
 
Arkadaşlar, harbiden 2 ay Cenk Hoca'nın dediklerini dinledikten sonra düşündüm, ve şöyle söyleyeyim adam haklı. Erkekler kızlara aşık olur, kızlar paranın getirdiği güce. Bakın para değil, paranın getirdiği güç ve özgürlük. Buna bağlı olarak tabii ki mutluluk hormonları ile erkeğe de aşık oluyor veya hoşlanıyor. 1968 Mustang misali güzel ama çok yakıyor. Her ne kadar genelleme yapmak istemesem de maalesef gerçekler böyle arkadaşlar. 1980 veya 90 gibi sosyal medyanın olmadığı dönemde yaşasaydık, evet genelleme yapmam yanlış olurdu.

Bakın benim yakın arkadaşım Among Us'dan oynadığı kızların Instagram'ını alıyor ve konuşuyor. Adam hiç aşık olmadı, gerçeklerin ne olduğu yeminle hiç bilmiyor, ergenliğin sanki tam ortasında gibi hareket ediyor. Buna bağlı olarak ben ondan 50 kat olgunum. Kızlara yazmadan önce saçma sapan sözlerle giriş yapıyor vs.
Ben tam 1 sene önce çok fena aşık olmuştum. Kız çok güzeldi ve tabii ki olmadı. Daha sonra 4 ay kafamdan çıkmamasından sonra yavaş yavaş unuttum. Her neyse ben sadece arkadaş ve kendim aramda bir kıyaslama yaptım.

(Üstteki örneği verme sebebim): Kızlar sanki kıyafet seçer gibi erkeğin dış görünüşüne bakarak sevgili yapmaya başladılar. Bunu beğenmedim sen geç, sen böylesin sen şöylesin diye içinden konuşa konuşa insan elerler.

Platonik aşk hayatınızda bulacağınız en en büyük bela. Eğer sonucunun çıkmaz olacağını biliyorsanız, en yakın zamanda unutun. Bakın tecrübeme bağlı olarak söylüyorum gerçekten boşa sürünürsünüz. (Ben şu an aşık vs. değilim, konu açıldığı için söylüyorum.)

Siz başlıktaki sorum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kanka değişir bu konu ama bir kıza beş on tane abaza yazarsa kız otomatik egolanacak niyeti de paraya dönüşecek (benim görüşüm).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı