- Katılım
- 7 Ekim 2019
- Mesajlar
- 4.709
- Çözümler
- 24
Arka bacak için 2 frekans 4 hacim verilmiş. Yeterli. Gelişim olarak zayıf kalırsa hacim artışı sonradan yapabilirsiniz.1. Arka omuz ve arka bacak tek gün var. Arka omuz cumagünü 2 set, arka bacak cumartesi günü 1 set. Haftada 1 arka omuz yine tölere edilebilir çünkü row hareketlerinde de aktif oluyor lakin arka bacak 1 set yeterli olacak mı?
3 hareketi karnın farklı bölgelerini -örneğin, alt oblik üst- olarak hedef alıyorsa evet yapabilirsiniz. 3 frekans uzun vadede sürdürülebilir mi sizin için önemli olan bu. Kendiniz gözlemleyin bunu. Olmazsa 2 frekansa düşersiniz.. Karın için haftada 2 gün sadece cable crunch var. Bunu pazartesi - salı - cuma evde yaparak 3 hareket ile tamamlamak nasıl olur yoksa cable crunch hepsinden kaliteli bir hareket mi olur?
Niye? Göğsünüz eksik bölgeniz mi?3. 1. itiş gününde 2 press, 2. itiş gününde tek press var. Aynı şekilde ilerlemek nasıl olur? Ne yapıyorsam onla devam ederim diye düşünüyorum pazartesi - cuma.