ll.Mehmed
Hectopat
Uzlaşma yapmak istemiyorum kendimi savunmayı deneyeceğim.
Ama sakın ha savcıya ters bir hareket yapma diklenme yani savcıya
Uzlaşma yapmak istemiyorum kendimi savunmayı deneyeceğim.
Bence kendini savunmayı değil olayı uzlaştırmaya çalış. Bir yumruk için mahkemelerde mi gezeceksin? İleride kafana vurursun.
Bir şey çalmadı çantamı karıstırdı ve kitaplarımı yere attı.
Beni ittiği için bende darp raporu alabilir miyim?
Sıcağı sıcağına vücudunuzda herhangi bir iz olaydı alabilirdiniz. Bak bakalım poponda var mı bir şey.Beni ittiği için bende darp raporu alabilir miyim?
Diğer arkadaşa dediğim gibi şahidi yoksa bu saydıkların geçerli olmuyor. Arkadaşın şahidi var mı merak ettim.Kişisel bilgilerin ihlali + nefsi müdafaa = dava temiz.
Beni ittiği için bende darp raporu alabilir miyim?
Beni ittiğinde yere düstüm ve yerden kalkıp bende suratına bir tane yumruk attım arkadasında olan sıranın ucuna kafasını çarptı.E bu daha saçma neden bir insan durduk yere bir başkasının çantasını karıştırır. Bunu mahkemede de söylesen hakim bunu soracak büyük ihtimalle.
Alamazsın bayağı dayak yemen lazım. O arkadaşın da tanıdığı doktor mu vardır nedir 1 yumruğa darp raporu nasıl alabildi. Kesin gitti kendini dövdürdü.
Alamazsın. Vücudunda ittiğine dair bir iz var mı? Yüksek ihtimalle yoktur.Beni ittiği için bende darp raporu alabilir miyim?
Rapor almayla falan uğraşmana gerek yok sen sadece savcının sorduğu sorulara düzgünce cevap ver yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.