Hakkımda dava açıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem soytarılık yapıyor, hem de dayak yiyince dansöz gibi mahkemeye gidiyor. Bu kafayla daha çok dayak yer.

Bu bir öneri değildir ama, muhtemelen ben olsam ben de döverdim. Bu tipler sadece dayaktan anlıyor çünkü.

Anlattıklarınız doğruysa iyi olmuş hıyar ağasına.

Beni ittiğinde yere düstüm ve yerden kalkıp bende suratına bir tane yumruk attım arkadasında olan sıranın ucuna kafasını çarptı.

Eğer illa bir darp raporu almak istiyorsan tırnağınla yüzünü falan çiz o şekildede darp raporu veriyorlar.

Gururunu yenemiyeceksen siciline işlenmesine ve hayatının kararmasına razı olacaksın ya da pişmanım diyeceksin. En son çare sınıftaki şahitleri parayla alıp kendi lehine çevirmek.

Zaten darp raporu alacaksan olayın yaşandığı gün veya bir ertesi gün gitmen lazım. Onun dışında inandırıcı olmuyor o belge veya da vermiyorlar diye biliyorum.

Fotoğrafı internetten aldım:

kapak_093741.jpg

Buyur bu bir darp örneği. Sıraya çarparak böyle olamazsın. Yani arkadaş biraz pelinsuluk yapmış anlayacağın. Kurtulursun korkma.

Arkadaşlar konu zaten troll. Arkadaş bugün foruma üye olmuş ve 2 mesajı var. Ayrıca neden birisi bir yumruk için dava açsın. mahkeme 1 yumruk için uğraşmaz. Saçma sapan şeylerle uğraşmayın lütfen.

Konu sanırım trol. Konu nerelere gelecek, ne zaman kilitlenecek merak ediyorum açıkçası.

Arkadaşlar konu zaten troll. Arkadaş bugün foruma üye olmuş ve 2 mesajı var. Ayrıca neden birisi bir yumruk için dava açsın. mahkeme 1 yumruk için uğraşmaz. Saçma sapan şeylerle uğraşmayın lütfen.
Kaliteli trol yapan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor hala.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı