Hakkımda dava açıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer illa bir darp raporu almak istiyorsan tırnağınla yüzünü falan çiz o şekildede darp raporu veriyorlar.
Olayın üzerinden uzun süre geçmişse (2 3 gün gibi) o rapor bir işe yaramıyor. Kendisine zarar verme ihtimali veya başka bir ihtimal var diye. Olayın yaşandığı günü sorup vermezler belki.

Arkadaşlar konu zaten troll. Arkadaş bugün foruma üye olmuş ve 2 mesajı var. Ayrıca neden birisi bir yumruk için dava açsın. Mahkeme 1 yumruk için uğraşmaz. Saçma sapan şeylerle uğraşmayın lütfen.

Nereden biliyorsun troll olduğunu? Kesin emin misin? Kesin emin olmadan kimseye iftira atma.

Kardeşim son önerim, gitmeden önce temiz don giy ; mahkemeden sonra nezarette güzel bir süre geçireceksin.

Merhaba lise 2 öğrencisiyim. Normal ders isliyorduk benim gittiğim lise serseri öğrenciler ile dolu. Her neyse 3. tenefüsteydik kantine gitmistim sınıfa geldiğimde çantam karıstırılmıs ve kitaplarım yere atılmıstı. Çantamı karıstıran çocuğa bağırdım ve beni yere itti. Ben de onun yüzüne yumruk attım çocuğun kafası sıraya çarptı çocuk baygınlık geçirdi ve müdür ambulansı aradı. Ardından müdüre olayı anlattım ve müdür çocuğun ailesini okula çağırdı ve ailemi çağırdı. Biraz tartıstılar ve yumruk attığım çocuğun velisi çocuğunun hakkında darp raporu alacağını ve tazminat davası açacağını belirtti. Ardından kapıyı hızlıca çarparak gitti çocuk 2 gün sonra okula geldi ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk bunun bedelini ödeyeceksin dedi. Dün evime dilekçe geldi çocuğun annesi tarafından pazartesi günü. Duruşmaya çağrılacağım yaptığım şeyden Pişman değilim önceden de yapıyorlardı içimi dökmek istedim iyi günler.

Bir şey çıkmaz buradan rahat ol.

• Beğen
İfadeler: FNT
Olayın üzerinden uzun süre geçmişse (2 3 gün gibi) o rapor bir işe yaramıyor. Kendisine zarar verme ihtimali veya başka bir ihtimal var diye. Olayın yaşandığı günü sorup vermezler belki.

8 saat olay üzerinden 8 saat geçmiş ise işe yaramıyor gerçekten bende bir kez kavga etmiştim kavga ettiğim kişiler polisin tanıdıklarıydı darp raporu almıştık ve karakola gelmiştik bizi tam 8 saat karakolda beklettiler sonrada bu raporun süresi geçmiş diye bir daha rapor almaya götürdüler e doktor baktı sende bir şey yok dedi haliyle o yüzümdeki çizikler falan gitmişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı