Haksız sınav yapıldı

Öğretmenini şikayet etsen senin başın yanar konuyu açan arkadaş. Açığını bulup disiplin yazarlar eğitim öğretimin yanar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yasak değil mi?

* Düzeltme, sınavda 4 soru klasik 12 soru testmiş. Bunun dışına çıkmak haksızlığa girmez mi? 12 soru test 4 soru klasik sorması gerekmez mi?

Hayır, öyle bir yasak bulunmuyor. Hocanızın vicdanına kalmış bir durum. Yaptığı etik bir davranış olmasa da yapacak bir şeyiniz yok.
 
Ben soruları değiştirmesin demiyorum dikkatli okuyun, diğer öğrencilere 12 test 4 klasik şeklinde yapmış ancak bana sınavın hepsini test yapacağını söylüyor. Ben bundan şikayetçiyim?

Ben soruları değiştirmesin demiyorum dikkatli okuyun, diğer öğrencilere 12 test 4 klasik şeklinde yapmış ancak bana sınavın hepsini test yapacağını söylüyor. Ben bundan şikayetçiyim?!
Sınav yapması bile büyük bir niğmet. Sınav yapmayıp 0 da girebilir, sınav günü yoktun ve rapor sunamıyorsan bu hocanın sorunu değil. Ki rapor sunsan dahi girmek zorunda değil.
CİMER diyenlerin hepsi sanırım forumda çok fazla vakit geçirmiş. Arkadaşlar, hocalar istediğini yapabilir :D FazlaMerakliGenc'in dediği gibi, sırf kopya için okula o gün gelmeyip telafiye girmeye çalışan kaç kişi oluyordu haberiniz yok.
Cevaplarını arkadaşlarından alıp öyle sınava girersen ne olacak? Çalışan kişi 70 sen 90 mı alacaksın?

Aynı sınav sorularını mı soracaktı senin için arkadaşlarına sor aynı sınava gir :D
 

Geri
Yukarı