Haksız yere forumdan ban yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsana link dahi verilmiyor. Korsan içeriğe destek sunulmadığını anlamak zor olmasa gerek. Bence siz okumuşsunuz ama anlamak istemiyorsunuz.

En basit şekilde arkadaş güzelce özetlemiş durumu, cidden anlayamıyor musunuz arkadaşlar?

En ufak şeye madde çıkartılması mı lazım?

Kavga çıkacak ben yavaştan gidiyorum yazışmaları okuyacağım iyi eğlenceler :D

Kavgaya kesinlikle karşıyım, ben burada adalet ve hakkımı istiyorum. Konuda ceza almama sebep olan arkadaş haksız olduğu halde korsanı övüyor ve para vermenin ne kadar mantıksız olacağını söylüyor. Bu arkadaş suçlu.

Bence siz okumuşsunuz ama anlamak istemiyorsunuz.

Anlaşılmayacak bir şey yok. Bağlantı paylaşmak ile oyunun neden açılmadığına dair destek sunmak ayrı şeyler. Bunu da yasaklayan bir madde olmadığına göre, yasak olup olmadığına neye göre karar veriyoruz?

En basit şekilde arkadaş güzelce özetlemiş durumu, cidden anlayamıyor musunuz arkadaşlar?

En ufak şeye madde çıkartılması mı lazım?

Kavgaya kesinlikle karşıyım, ben burada adalet ve hakkımı istiyorum. Konuda ceza almama sebep olan arkadaş haksız olduğu halde korsanı övüyor ve para vermenin ne kadar mantıksız olacağını söylüyor. Bu arkadaş suçlu.
Aslında haklısınız hile kullanmak kötü bir şey ne hilesi olursa olsun adamlar o skinleri yapmak için emek veriyorlar
Arkama yaslandım HOI4 açık Alt+Tab atıp bakıyorum ne olup ne bitiyor diye. :D
Eğlenceli oluyor :D

Mikail Fidan Cosplay On. ----

Kurallarda küfür etmek yasaktır da yazmıyor. Şimdi küfür etmek serbest mi oluyor? Korsan desteğimiz yoktur. Konu kilit.

Mikail Fidan Cosplay Off. ----

report1.png

Oyuna bir maaş yatıramayacağı için bey efendi, hile kullanması gerekiyor ve forumda hileye destek veriliyor. Düzgün bir şekilde raporlandığında ise suçlu olan kişi haklı bulunuyor.

Merak ediyorum birisi konuya açıklık getirecek mi? yoksa beni banlayıp mı susturacaklar?

Hakkımı istiyorum.

Mikail Fidan Cosplay On. ----

Kurallarda küfür etmek yasaktır da yazmıyor. Şimdi küfür etmek serbest mi oluyor? Korsan desteğimiz yoktur. Konu kilit.

Mikail Fidan Cosplay Off. ----

Hileye destek varsa o zaman korsana da olsun madem, ikisi çok da farklı sayılmazlar. 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı