Haksız yere verilen ifade bırakma yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LOTR Manyağı

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2021
Mesajlar
3.345
Çözümler
61
Yer
Diyarbakır
Bir de çıkıp adaletli oluşunuzdan dem vuruyorsunuz ya, ne zaman moderasyonu itham etsek bize yazın biz gerekeni yaparız diyorsunuz.

Adam 3 mesajıma beğenmedim emojisi spamlıyor, size bildiriyorum. "Sadece 2 mesaj spam olarak değerlendirilmedi yazılıyor. Diyorum ki ben random olarak şahsın bir mesajını beğenmedim ve emoji attım o da bizzat profil sayfama girip 3 tane mesaja emoji attı yani bunu kasıtlı yaptı. Cevap "kasıtlı yapıldığına dair yeterli kanıtımız yok :D" Kanıt gözünüzün önünde adam onun mesajına random beğenmedim emojisi atmamdan hemen sonra profilime girip en üstteki üç mesaja emoji atıyor.

Bakın bu adaletsizlikler sizi küçük düşürüyor. Ben yapılması gerekeni yaptım sizden yardım istedim, konuyu raporladım. Beni yeterli kanıt yok diye susturuyorsunuz. Aynısını ben yaptım üç mesaja emoji attım ifade bırakma yasağı attınız. Siz kasıtlı yaptınız, bize kendiniz söylediniz diyorsunuz. Onunki ise kasıtlı değilmiş, yeterli kanıt yokmuş.

Ben soruyorum adalet nerede? Ben sizden adil olmanızdan başka bir şey istemedim. Benim random attığım beğenmedim emojisine adam profilime girerek üç tane atıyor, ben şikayet edince kasıtlı değil kanıt yok deniyor işlem yapılmıyor. Aynısını ben yapınca ceza yiyorum. Sadece soruyorum Emre Bey bizzat size soruyorum. Bu adil mi? @Emre C


1656168252679.png
1656168283462.png
1656168296580.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

İlgili kullanıcının kullandığı "beğenmedim" ifadesinin sayısı "3"tür. 3 tane olması "spam" sayılması açısından yeterli bulunmadı ve size bildirimle açıklama yapıldı. Talebiniz, kullanılan ifadenin az sayıda olması sebebiyle reddedildi. Kasıtlı yapıldığına dair yeterli kanıt bulunmamaktadır denmesinin sebebi tamamen ifade sayısıyla alakalıydı.

İfade sayısının rapor sistemi üzerinden cevap yazılırken "2" olarak belirtilmesinin sebebi de klavye hatasıdır.

Tüm bunlara rağmen siz, istediğiniz sonuca ulaşamadığınız için, kendi adaletinizi sağlamak amacıyla ilgili üyenin mesajlarında "beğenmedim" ifadesi kullandınız ve bunu rapor sistemi üzerinden bize belirttiniz. Yaptığınız bu eylem, ifade sistemini amacı dışında kullanmaktır ve uyarı sebebidir.

Ayrıca, ilgili kullanıcıya profil mesajı aracılığıyla hakaret etmeniz de doğru bir davranış değildir. Bilginize.

Sağlıklı günler dileriz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı