Türkçe dil de yaptım efsane oldu ya.
Vallahi o Aero efekti için bile geçmeye değer. Arkaya güzel bir wallpaper koyunca tadından yenmez.
Türkçe dil de yaptım efsane oldu ya.
Vallahi o Aero efekti için bile geçmeye değer. Arkaya güzel bir wallpaper koyunca tadından yenmez.
UEFI şekilde denedim fakat starting Windows yazısında kalıyordu, legacy kurulum yapıp UEFI'ye convert ettim.
Aynen UEFI şekilde açmaya çalışınca bende de öyle kalıyordu. CSM de de PC gereksiz hantallaşıyor. UEFI şekilde kurmak şart yani.
Şuan sistem uefi kurulu.Aynen UEFI şekilde açmaya çalışınca bende de öyle kalıyordu. CSM de de PC gereksiz hantallaşıyor. UEFI şekilde kurmak şart yani.
Şu an sistem UEFI kurulu.
SSD varsa çok fark hissetmezsiniz. CSM kurulum bu ISO için şart. Elle UEFI desteği getirmeyi deneyebiliriz.
Legacy kurulum yaptıktan sonra, aomei partition wizard yazılımıyla uefi'ye çevirdim.Nasıl yaptınız hocam ben denedim bir şeyler ama olmadı.
Anakartın logosunda falan çok bekletiyor ya. Bir de Windows ağırlaşıyor.
Legacy kurulum yaptıktan sonra, AOMEI Partition wizard yazılımıyla UEFI'ye çevirdim.
Diski ikiye bölerek mi kurdunuz yoksa bölmeden mi yaptınız direk C ye yani?
Bir de legacy kurulum yaparken UEFI de ki Windows 10 etkileniyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.