Halo neden popüler değil?

Çünkü zamanında PlayStation ülkeye ilk geldiğinde çok benimsendi, uzun yıllar da Xbox Türkiye'de olmayınca popüleritesi az oldu Xbox'ın Türkiye'de.
 
Ülkemizdeki insanlar TLoU, GoW ve Uncharted gibi oynanış bakımından vasat olan yarısı ara sabne ile geçen filmleri arşa çıkarttıkları için gerçekten oyun olan oyunlar Türkiye'de rabet görmüyor.
images (20).jpeg
 
Ülkemizdeki insanlar TLoU, GoW ve Uncharted gibi oynanış bakımından vasat olan yarısı ara sahne ile geçen filmleri arşa çıkarttıkları için gerçekten oyun olan oyunlar Türkiye'de rabet görmüyor.

GoW sevmiyorum ama Uncharted ve TLOU için o oyunlar zaten film gibi oyunlar akıyor ve bitiyorlar.
 
Xbox resmi satışı daha 2018 gibi gerçekleştiği için Xbox oyunları pek bilinmez Türkiye'de. PS'nin resmi satışı ps1 zamanından beri olduğundan genelde PS oyunları bilinir. Halo'yu merak eden varsa MasterChef koleksiyonu Steam'den alıp coop şekilde arkadaşlarıyla tüm seriyi oynayabilir. Hikayesi güzeldir. TR yamasıda yapılıyor yakın zamanda çıkacaktır. Bu eserden mahrum kalmayın derim.
 
Halo'nun çıktığı dönemlerde XBOX resmi olarak satılmıyordu sanırım Türkiye'de, bir şekilde edinebilenler Halo oynayabildi sadece. Sonradan da hiç dünyada olduğu kadar Türkiye'de popüler olamadı.
 
Sanki çoğunluk Xbox'tan ziyade PlayStation kullanıyordu. Ama sanki Game Pass PC ile Halo ile tanışan, oynayan, seven bayağı bir kişi sayısı oluyor.
 

Geri
Yukarı