Halojen farları LED Xenon fara çevirme

  • Konuyu başlatan GTD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 12B
Ve o dönem denemiştim siste ve yağmurda, sis farları aşağıdan gelen halojen ışık kaynağı olarak daha etkili oluyor evet ama konumu itibarıyla mi yoksa yapısı itibarıyla mi bilemem
Sis farları konum olarak aşağıya yani sisin daha az yoğun olduğu yere konumlandırılır. Bu sayede amacı olan ilerideki asfaltı kısa mesafeli olarak başarılı bir şekilde aydınlatabilir.

Ek olarak, sis olmayan havada ön ve arka sis lambalarını açan arkadaşlara da aklıma gelmişken... Buradan size en içten ağır küfürlerimi gönderiyorum. Bir gün o sis lambaları yüzünden göremeyip, kendinize zarar verecek kaza yapmanız dileği ile...
 
Dostum gerçekten yapma karşından gelen emin ol kulaklarını çınlatıyor. Benimde 2019 comfortline golfum var sırf küfür yemiyim karşımdaki rahatsız olmasın diye bulaşmıyorum bu işlere ama illa değiştirmek istiyorum diyosan git highline farı al ampul değiştirme.
 
Taktığınızın ne olduğunu bile bilmiyorsunuz. Siz LED takmışsınız xenon takmamışsınız ki. LED ampüller ve xenon ampüller merceksiz odaksız kullanılmamalıdır. Attığınız 3. resime bakın. Önünüzdeki aracın aynalarına sizin aracınızın ışıkları vururken yanınızdaki sağınızdaki halojen ampüllü arkadaşın ışığı önündeki aracın aynasına bile yetişmiyor. Bahsetmek istediğimizin birisi de bu mercekli olsa bu görüntü olmayacak ve kulaklarınız çınlamayacaktır.

Kesinlikle öyle, mercekli bir araçta kesme çizgisi tamponun üzerinde olur aynalara çıkmaz. O yüzden karşıdan gelen aracı veya arkasından takip ettiğiniz aracı hiçbir şekilde rahatsız etmez.
 
Golf 7 aracımın halojen farları hem görüş hem görüntü olarak biraz sıkıntılıydı kendimce değiştirip güzel bir görüş kalitesi elde etmeye çalıştım. Düşenen olursa da öneri olarak değerlendirebilirler.
(Kısalara karşıdakini rahatsız etmeyecek düzeyde bir xenon kullandım)
Ürünlerin linki;
parklara kullandığım H15: https://www.hepsiburada.com/mach-h1...-h15-led-ampul-simsek-etkili-pm-HBC00000LDDPG
sislere kullandığım H11: https://www.hepsiburada.com/appcity...ek-etkili-beyaz-6400-lm-6000k-pm-HB00000KFFYL
kısalara kullandığım H15: Photon Acorn H15 Led Xenon 7000 Lümen HEADLIGHT - Photon Online
Hayırlı olsun, farlarınızı ayarlatmayı unutmayın.
 
Sislerde led kullanmak istiyorsan şöyle bir R Line için olan dönüşüm kitini alabilirsin.

465.93TRY 48% OFF|LED sis lambası VW Golf 7 için A7 MK7 GTI GTD 2013 2014 2015 2016 2017 araba ön LED DRL sis lambası sis lambası|Car Light Assembly| - AliExpress 85 $

Aracın farları için en kesin ve doğru LED çözüm için ise şu şekil bir dönüşüm uygulamanız gerekiyor.
Aracımın arkası gti difizör ve egzoz ucu var önüde gti dönüşümü yapıcam.

 
Hoca hiç iyi olmamış bizde de 2015 jetta var aynı senin yaptığın gibi yapacaktım ama sonuç karşı taraftan küfür yemek oluyor normal halojen sarı farlara geri dönün kısalar için.
Park + sis değişebilir örnek veriyorum biraz gezeceksin gündüz vakti park + sis dolaş sıkıntı olmaz ama kısaları en yakın zamanda eski haline getir derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı