Haluk Levent: Ahbap ile ilgili bütün satın almalar denetlenecek

231782

Kilopat
Haluk Levent: Biri uluslararası bağımsız denetim firması biri yerli denetim firması olmak üzere 2 bağımsız denetçi firma ile sözleşme imzalıyoruz. Ahbap ile ilgili bütün satın almaları başından sonuna kadar denetlemelerini istedim. Kaynak:
Yorum: Günlerdir kasıtlı kötü niyetlerinin bir tezahürü olarak ahbap kötülemek için mesai harcayanlara en güzel cevabı vermiş oldu Haluk Levent.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisini yapmış. Devletin "Afad'a gönderin Ahbap'a değil" diyememesi için devletten kontrol talep etmiş ki doğruluğunu devlet kanıtlasın. Akıllı adam akıllı. Çamur atanlar inşallah enkaz altında ..
Devlet demişim fakat firma olarak söylemek istedim. Yazım daha çarpıtıcı olsun diye.

Fotoğraf herşeyi açıklıyor zaten.

Ekran görüntüsü 2023-02-12 123239.png

Haluk Levent: Biri uluslararası bağımsız denetim firması biri yerli denetim firması olmak üzere 2 bağımsız denetçi firma ile sözleşme imzalıyoruz. Ahbap ile ilgili bütün satın almaları başından sonuna kadar denetlemelerini istedim. Kaynak:
Yorum: Günlerdir kasıtlı kötü niyetlerinin bir tezahürü olarak ahbap kötülemek için mesai harcayanlara en güzel cevabı vermiş oldu Haluk Levent.

Adama helal olsun. Kendisine o kadar çamur atılmasına rağmen seviyeli bir açıklama yapmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı