Hamam böceği yatağa çıkabilir mi?

Arkadaşlar, şu an tehlike altındaym. Su içme için mutfağa gittim ve önümde hamam böceği vardı. Korkup kaçtım. Kapının altından gelip boşluktan yatağa çıkar mı? Battaniyeyin altında uyusam bir şey olur mu?

Bir keresinde ben de yaşadım bu durumu, kafasını ezip terliği kafasına sabitlemiştim, bir baktım terlik kıpırdıyor aha dedim kış kış cinler kış kış meğer hala yaşıyormuş böcek :D terlikle 30-50 kez vur belki ölür :D
Bu arada sorun hala geçmediyse kurtulamadıysan evden falan atmaya çalış, ölümsüzlük hackleri var :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçarak yanlış yapmışsınız. Evde böcek veya eklem bacaklı gördüğünüz zaman mutlaka ya bir şekilde yakalayıp camdan aşağı atarak dışarıya olan tahliyesini gerçekleştirin ya da öldürmek suretiyle cennete postalayınız.

Eğlenmek amacıyla açılmış bir konu gibi geldi bana, ciddi olamazsın herhalde. Canlılar besin maddelerinin olduğu yerlerde yaşarlar. Yemek işlerinizi mutfakta halletseniz iyi olur. Yatak odasında kırıntı, yemek artığı bırakmamaya dikkat edin. Evde mutlaka böcek ilacı bulundurun. Sanırım dün güve görmüştüm yatak odamın duvarında. Elinizin altında olmazsa ilaç yetişemiyorsunuz zaten. Böceklerin çoğu insanlardan kaçar ama ısıran böcekler de var. Terli terli yatarsanız ısırılma riskiniz artabilir. Hijyene önem vermek ve el altında ilaç bulundurmak önem taşıyor bu konuda.

Sanırım ihtiyacınız olan şeyler bunlar:

RaidMaxRaidCIKMaxDIGITALEdges.png

RaidBicekyemiRaidRoachBaitDIGITALEdges.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı