Hangi 4070 Ti daha iyi?

Dostum basit bir karşılaştırma sitesinden bile anlayabilirsiniz. Çoğu değeri aynı. Asus un ve MSI ın kalitesi ve güvenilirliği daha iyi. Yoksa fps olarak bakarsan 5 fps fark eder anca.

Öyle FPS farkı veya yok o daha güvenilir yok bu daha güvenilirle iş yapılmaz. INNO3D’de çok güvenilir bir marka. Ekran kartının kalitesini belirleyen etken sıcaklık değerleridir, kısacası bilmediğiniz işlere burnunuzu sokmayın 🙂

Kaynak:

Dostum 1080P'de oyun oynayacağım. 7800x3D 1080'de 4080i besler mi ki? Ayrıca GameGaraj'da INNO3D markasının 4080i ile 4070 Ti arasında 8 10k fark var. Nasıl diziyim o şekilde. 80kyı gözden çıkarmak lazım.

Sen tek bir siteden dizmek istiyorsun sanırım. Benim bahsettiğim tek tek toplamaydı.
4080 beseleyebilir 1080p de 7800x3D.

74k tutuyor bunlar.
Anakartın markasına önyargın varsa buna bakabilirsin:

Ek olarak soğutucu burada daha ucuz ama yurtdışı sanırım.

74k tutuyor bunlar.
Anakartın markasına önyargın varsa buna bakabilirsin:

Ek olarak soğutucu burada daha ucuz ama yurtdışı sanırım.
Eyvallah hocam saolasın. Değerlendiricem bunları. Zamanını ayırdığın için teşekkür ederim

1080P'de oyun oynayacağım. İşlemci olarak 7800x3D tercih edeceğim. Sistemi GameGaraj'dan almayı düşünüyorum fakat hangi markayı almalıyım bilmiyorum. INNO3D ıchill var, ASUS TUF var MSI Gaming X Trio falan var. 4070 Ti için hangi markayı almak daha sağlıklı olacaktır? Cevaplarınızı bekliyorum, sağ olun.
Aman hocam ne 1080P si. En az 2k da kullanılmalı bu kartlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı