Hangi Akıllı Telefonu Almalıyım ?

iPhone 5S'i pas geçebilirsiniz. 32 GB LG G2 alın. Şu an hepsiburada.com'da 1400 TL gibi uygun bir fiyattan satılmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam garantisiz telefon sıkıntı, yarın telefonun başına bir şey gelir dımdızlak kalırsınız ortada. O telefon için riske etmeye değmez. Bütçenize uygun alınacak fazlaca telefon var. Bunların arasında G2 bence daha iyi, o yüzden G2'yi alıcı gözüyle inceleyin derim.

Xperia z2 piyasaya çıkış tarihini biliyor musunuz?

Ayrıca garantisiz telefon diyorsunuz. Hangi telefon şirketi malının arkasında duruyor?

En azından bi sorun çıktığında danışabileceğiniz bir ortam var. Telefonunuz bozulduğunda tamirciye gönderdiğinizde kaç para vereceğinizi hiç düşündünüz mü ?

Bakıyorum bakmasına da yeni nesil çıkan telefonlar var. Acaba onları beklesem mi ? diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yeni nesil derken G2 çıkalı nerden bakarsan bir yılı buldu. G3 çıkacak nerdeyse. Samsung s4'ü satmamın en büyük sebeplerinden birtanesi s5'in çıkması idi. Fakat s5 resmen hayal kırıklığı yarattı. Üstelik 2200 civarı bir rakamla. 1500 lira bile olsa bile not2 görünümlü olan o telefona para vermem. G2 çok güzel tasarımlı fakat ondanda soğumamın sebebi 3g konuşmasının olmaması. Z1 ve Z2 kattiyen düşünmüyorum. Kısacası G2 ve iphone 5s arasındayım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı