Hangi anime izlenmeli?

Kenji Endo

Centipat
Daha fazla  
Bunlardan önce hangisini izlersem daha iyi olur?
  • Steins; gate.
  • Akame ga kill.
  • Saiki kusuo.
  • Assassination classroom.
  • 91 days.
  • Black Clover

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini önce izleyeceğiniz sizin keyfinize bağlı hangisinin konusu hoşunuza giderse onu ilk izleyin ama aralarında en iyisi Steins;Gate.

Saiki Kusuo ve Steins;Gate öncelikli olmalıdır. Saiki Kusuo'yu beğenirseniz Bocchi The Rock da önerebilirim.
Konuyu sorduğum sırada okul açık olduuğu için kısa serilere yönelmiştim. 91 Days ve Charlotte izledim önce. Şuan Kiznaiver izliyorum o da bitince uzun bir seriye başlamak istiyorum. O da burdakilerden değil de fma brotherhood olmalı diye düşünüyorum. Bir fikrin var mı?

Brotherhood kesinlikle izlemelisin. Karakterler olsun, olay örgüsü olsun, hikaye olsun hepsi şahane. Belki yardımcı olur diye myanimelist hesabımı da şuraya bırakıyorum:

Brotherhood kesinlikle izlemelisin. Karakterler olsun, olay örgüsü olsun, hikaye olsun hepsi şahane. Belki yardımcı olur diye myanimelist hesabımı da şuraya bırakıyorum:
Ippo da olabilir aslında. Şimdi düşününce Great Teacher Onizuka da izleyesim geldi. Ben düşündükçe bu sıra uzuyor en iyisi fma ya bakmak olsun. Belki de sen benim myanimelist hesabıma bakarak bir şeyler önerebilirsin. Puanlama hiç yapmadım ama izlediğim tarzlara bakarak bir şeyler önerebilirsin diye düşünüyorum.
KenjiEndo0's Profile - MyAnimeList.net

İlk değil ama Black Clover'ı illa izlemen gerekiyorsa en son, tavsiyem ise direkt izlememen olacaktır. Benim için hayatımda 170 bölümlük bir kayıptan ibaret.
Onu zaten hemen izleyesim yok çok sıkıcı olduğunu söyleyenler duydum. Yoklukta olduğum zamanlarda ona bi' göz gezdiricem.

Ippo da olabilir aslında. Şimdi düşününce Great Teacher Onizuka da izleyesim geldi. Ben düşündükçe bu sıra uzuyor en iyisi fma ya bakmak olsun. Belki de sen benim myanimelist hesabıma bakarak bir şeyler önerebilirsin. Puanlama hiç yapmadım ama izlediğim tarzlara bakarak bir şeyler önerebilirsin diye düşünüyorum.
KenjiEndo0's Profile - MyAnimeList.net

Onu zaten hemen izleyesim yok çok sıkıcı olduğunu söyleyenler duydum. Yoklukta olduğum zamanlarda ona bi' göz gezdiricem.
Gördüğüm kadarıyla Aki-Sora, Miru Tights, Nande Koko Ni Sensei Ga gibi animeler izlemişsin, bu tercihleri göz önünde bulundurarak Okusama Ga Seitokaichou! önermek isterim :d. Ama ciddi bir anime istiyorsan kesinlikle Mob Psycho 100 izlemelisin. Tabii ki puanlama yapmadığın için doğru bir anime önerdim mi bilmiyorum, ama bir göz atsan iyi olur.

Gördüğüm kadarıyla Aki-Sora, Miru Tights, Nande Koko Ni Sensei Ga gibi animeler izlemişsin, bu tercihleri göz önünde bulundurarak Okusama Ga Seitokaichou! önermek isterim :d. Ama ciddi bir anime istiyorsan kesinlikle Mob Psycho 100 izlemelisin. Tabii ki puanlama yapmadığın için doğru bir anime önerdim mi bilmiyorum, ama bir göz atsan iyi olur.
Aslında onları çok ciddi o türü sevdiğimden izlemiyorum :D 3-4 tane bol aksiyonlu anime gömdükten sonra araya o tarz kısa bir şey serpiştirip yine aksiyona devam ediyorum. Mob Psycho zaten listemin en başlarında ama seri tamamen bitti mi bilmediğimden başlamamıştım. Bir göz atarım. (Şu Okusama Ga Seitokaichou!'a da bi' göz atiym :D)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı