Hangi AntiVirüs Programı ?

NOD32 kullanmak yerine vürüs programı kurmam daha iyi. Sonuçta ikisi de aynı şey oluyor.
Crackli NOD32'lerde durum böyle ama orijinali ya da deneme sürümü kullanıldığında abartıldığı kadar kötü bir antivirüs değil. Crackli antivirüs kullananlar adını kötüye çıkardı NOD32'nin.

En iyisi derken dünyadaki en iyisi değil. Ben kullanmıştım gayetde memnundum. En kötüsüde olsa, ücretsiz bir programdan her halükarda iyidir.
Ücretli diye ücretsiz programdan daha iyi diye bir şey söyleyemeyiz.

Kutulu orjinal NOD32 kurulu idi.
Herkes beğenecek diye bir şey yok elbette ama testlerde kötü çıkmıyor.

Dediğim gibi en kötüsü bile olsa ücretsiz antivirüsden daha iyidir. Çünkü NOD 32'yi geçmeyi başaran ücretsiz bir program varsa bile, NOD32 yi geçdiklerini duyar duymaz hemen ücretlendirirler programı manyakmı bunlar... ;)

Ona bakarsanız ücretsiz antivirüsleri olan AVG, Avast, Avira gibi firmaların güvenlik duvarı gibi özellikler eklediği ücretli sürümleri de var. Virüs veritabanları, antivirüs motoru aynı. Ücretsiz olan her şey kötü olacak diye bir şey yok.

Eset en kötü programlardan.

AV-TEST - The Independent IT-Security Institute: Mar/Apr 2012

Mayıs-Nisan testlerinde sınıfta kaldı.

En yeni teste sınıfı geçmeyi başarmış ama ücretsizler geçmiş hep :)

Açıkçası o testler pek güvenilir gelmiyor bana. Bir testte kötü çıkan antvirüs başka testte en iyilerden çıkabiliyor. Mesela Chip Temmuz ayı testinde Norton IS, Kaspersky IS, McAfee IS, G Data IS, Avira IS, F-Secure IS, MSE ve Panda IS arasından testte ikinci olarak çıktı Eset Smart Security.

Antivirüs testi öznel olarak yapılabilecek bir şey olmadığına göre bu testlerden biri yalan bu sonuçlara göre.

Açıkçası o testler pek güvenilir gelmiyor bana. Bir testte kötü çıkan antvirüs başka testte en iyilerden çıkabiliyor. Mesela Chip Temmuz ayı testinde Norton IS, Kaspersky IS, McAfee IS, G Data IS, Avira IS, F-Secure IS, MSE ve Panda IS arasından testte ikinci olarak çıktı Eset Smart Security.

Antivirüs testi öznel olarak yapılabilecek bir şey olmadığına göre bu testlerden biri yalan bu sonuçlara göre.
Ben zaten testlere inanmıyorum fakat ben Eset kullanmış bir kişi olduğum için Belirsiz'i destekledim. :D

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı