izmirkartali
Megapat
LTSC?...Windows 11 LTSC'nin neden "uşaklığını" yapıyorsunuz?![]()
Konuyu bu kadar sulandırmayın.
LTSC?...Windows 11 LTSC'nin neden "uşaklığını" yapıyorsunuz?![]()
LTSC?
Konuyu iyice sulandırmayın.
Şark kurnazı,Daha LTSC sürümünden haberiniz yok ise burada RHEL'in Fedora'yı kullanmasını abartmayın mümkünse. İyi sosyaller...
Şark kurnazı,
LTSC'nin benimle ne ilgisi var yani?
Bende Enterprise lisansı yok ki LTSC kullanayım?
Güzel...LTSC sürümü, sizin Windows güncellemelerinde karşılaştığınız hatalar ile beslenen bir sürüm. Windows'ta bir güncelleme sonrası hata ile karşılaşırsanız o sadece sizi etkiler. Sonra çözerler ve tamamen çözülmüş ise LTSC'ye o güncelleme verilir. Bu senaryo'da ise siz testbed oluyorsunuz. Ha RedHat Fedora'yı kullanmış, ha Microsoft sizi kullanmış...
Testbed olmak istemiyorsanız Windows'ta kullanmayın. Hak verelim o zaman değil mi?
Güzel...
Kullanmazsın olur biter.
Ben burada gelip Windows mu övüyorum?
Microsoft kapitalizm dünyasının liderlerinden biridir. Buraya gelmen iyi oldu. Aynı kefeye kendin Rhel'ı koydun değil mi?
E ben de bunu anlatıyorum zaten.
Afferin...
Sonuç:Ben Fedora'nın RHEL'e testbed olmadığını söylemedim hiçbir zaman. Mesajlarımı tekrar okursanız sevinirim
Fedora Rhel'e testbed oluyor kullanmayın diyen sizsiniz, sonra Windows kullanan yine siz. Kulaktan dolma bilgileri savunduğunuz çok belli oluyor. Böyle devam edin.
"Afferin..."
Konu sahibi çoktan tercihini yaptı.Her Linux konusunda illa kavga çıkıyor ya. Linux Mint veya Mageia deneyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.