Hangi dağıtım kullanılmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şark kurnazı,
LTSC'nin benimle ne ilgisi var yani?
Bende Enterprise lisansı yok ki LTSC kullanayım?

LTSC sürümü, sizin Windows güncellemelerinde karşılaştığınız hatalar ile beslenen bir sürüm. Windows'ta bir güncelleme sonrası hata ile karşılaşırsanız o sadece sizi etkiler. Sonra çözerler ve tamamen çözülmüş ise LTSC'ye o güncelleme verilir. Bu senaryo'da ise siz testbed oluyorsunuz. Ha RedHat Fedora'yı kullanmış, ha Microsoft sizi kullanmış...
Testbed olmak istemiyorsanız Windows'ta kullanmayın. Hak verelim o zaman değil mi?

LTSC sürümü, sizin Windows güncellemelerinde karşılaştığınız hatalar ile beslenen bir sürüm. Windows'ta bir güncelleme sonrası hata ile karşılaşırsanız o sadece sizi etkiler. Sonra çözerler ve tamamen çözülmüş ise LTSC'ye o güncelleme verilir. Bu senaryo'da ise siz testbed oluyorsunuz. Ha RedHat Fedora'yı kullanmış, ha Microsoft sizi kullanmış...
Testbed olmak istemiyorsanız Windows'ta kullanmayın. Hak verelim o zaman değil mi?
Güzel...
Kullanmazsın olur biter.
Ben burada gelip Windows mu övüyorum?
Microsoft Kapitalizm dünyasının liderlerinden biridir. Buraya gelmen iyi oldu. Aynı kefeye kendin RHEL'ı koydun değil mi?
E ben de bunu anlatıyorum zaten.
Afferin... 😉

Güzel...
Kullanmazsın olur biter.
Ben burada gelip Windows mu övüyorum?
Microsoft kapitalizm dünyasının liderlerinden biridir. Buraya gelmen iyi oldu. Aynı kefeye kendin Rhel'ı koydun değil mi?
E ben de bunu anlatıyorum zaten.
Afferin...

Ben Fedora'nın RHEL'e testbed olmadığını söylemedim hiçbir zaman. Mesajlarımı tekrar okursanız sevinirim :)
Fedora Rhel'e testbed oluyor kullanmayın diyen sizsiniz, sonra Windows kullanan yine siz. Kulaktan dolma bilgileri savunduğunuz çok belli oluyor. Böyle devam edin. 😂

"Afferin... 😉"

Ben Fedora'nın RHEL'e testbed olmadığını söylemedim hiçbir zaman. Mesajlarımı tekrar okursanız sevinirim :)
Fedora Rhel'e testbed oluyor kullanmayın diyen sizsiniz, sonra Windows kullanan yine siz. Kulaktan dolma bilgileri savunduğunuz çok belli oluyor. Böyle devam edin. 😂

"Afferin... 😉"
Sonuç:
RHEL de insanları denek olarak kullanıp servetine servet katmaya devam ediyor.
Burada mutabık mıyız?
Olay bu zaten.
Microsoft, bunu daha büyük oynuyor tabi ki ama konumuzla ilgisi yoktu. En azından ben buraya getirmek istemezdim. Senin getirmen yakışıksızdı ama kendi ağzınla ikisini aynı kefeye koymayı başardın.
Tebrik ederim.

Her Linux konusunda illa kavga çıkıyor ya. Linux Mint veya Mageia deneyebilir.
Konu sahibi çoktan tercihini yaptı.
Biz de boş işlerle uğraşıyoruz işte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı