Hangi dili veya tasarım uygulamasını öğrenmeliyim?

TurtleCanUsePC

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2021
Mesajlar
1.102
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
15 yaşındayım. Unity 2D ile başladım ve Unity de işimi görecek kadar C# biliyorum ama sonradan oyun fikri bulamadığımdan bıraktım ve mobil platform için Java öğrenmeye başladım. Java'yı az çok biliyorum. En azından basit bir Android uygulaması yapabiliyorum. Sonra bundan sıkılıp Front-End yazılımcılığa başladım ama onu beceremedim bir türlü anlamadım. Adamdan bakarken "şimdi anladım" diyorum ama kendi başıma yaparken bir türlü yapamıyordum. Sonradan belki modellemeci olurum diye Blender indirdim ve yine birazcık öğrendim Low poly kılıç filan tasarlayabiliyorum ama Türkçe kaynak bulamadığımdan(çevre tasarlamak için var ama gerçekçi karakter tasarlamak istediğimde kaynak bulamadım hiç ve ben çevre tasarlamadan çok karakter tasarlamak istiyorum). En sevdiğim Blender oldu ama kaynak olmadığından onu bıraktım. Photoshop filan ilgimi çekmiyor ama bilgisayar hobim olduğundan bilgisayar ile ilgile bir meslek edinmek istiyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
 
Son düzenleme:
Zor olduğu için istediği alanda ilerlemeyen birisine öneri veremiyorum, üzgünüm.
Katılıyorum. Aklınıza bir şey koyup sonradan vazgeçtiyseniz tahminimce diğer şeylerden de vazgeçeceksiniz. Bence bilgilerinizi ilerletin. Yeni bir dil öğrenmek yerine kullandığınız dilin farklı şeylerini öğrenin.
 
Zor olduğu için istediği alanda ilerlemeyen birisine öneri veremiyorum, üzgünüm.

Orada yanlış yazmışım. Zor olması yüzünden değil Türkçe kaynak bulamadığımdan dolayı ilerleyemediğimi söylemeye çalıştım. Web sitesi için söylüyorsanız haklısınız bir türlü beceremedim ve bu da heves bırakmadı.

Başta İngilizce öğrenin iyi bir seviye.

İngilizcem var ama Türkçe kaynak daha iyi oluyor. Eğer önerebileceğiniz kaliteli İngilizce kaynak varsa söylerseniz sevinirim.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı