Hangi fansub en iyisi?

Sitelerine kumar ve cinsel içerikli reklamlar koyanlarla indirme linkleri için yorum atmamızı isteyenler dışında hepsi iyidir.
 
TAÇE, AniKeyf ve Tempest dışında tercih etmeyin. TürkAnimeTV'den izliyorsanız Player olarak GDrive veya SIBNET kullanın. Iyi günler.
 
Her animeyi çeviren bir fansub bulmak imkansız. Bu nedenle kara listeye aldığım fansublar dışında hepsinden izlerim. Bazı animeler popüler olduğu için fansub bolluğu da olur. Mesela SnK'de animewho tercih ediyorum ben. Hataları yok mu? İllaki var. Ama op ve ed çevirmelerini takdir ettim. Onun dışında Adonis'ten de memnunum. Amt ve puzzle da çok iyiler. Benden bu kadar.

Keşke bakuman animesinin 3. sezonunu çeviren düzgün bir fansub olsaydı :( o kadar aradım bulamadım. :(


Bu arada eski yorumlarda peace fansub hakkında iyi demişler. Ben de öyle sanıyordum ama aşırı kötü çevirilerine denk geldim Sao'da. Arcadia fansub üzmez diyen olmuş. Dr. Stone izlerken çok kızmıştım, bi da yaklaşmam ona.

Bağımsız çevirmenlerden de eray.gns çok iyi.
 
Adonis hiç kullanmadım hocam. Zaten fansub olarak bildiklerim dışında kullanmayı da seven biri değilim.

Bir çeviri de;

İngilizcesi kalbini çaldım,
Türkçesi kalbini ödünç aldım,
Olmuştu.
Belki İngilizce çevirisi yanlıştır veyahut ekipteki çevirmen yanlış yapmıştır. Ekipten ziyade çeviren kişiye bağlı. Arada böyle dediğiniz gibi çeviriler oluyor ama. :D
 
Geçen Attack on Titan'ın bir bölümünü farklı fansublardan izleyeyim dedim bazı yerlede fansublar bambaşka çevirmişti. Fansub tercihi anlama açısından çok önemli. Kalitel fansubları tercih edin.
 
Bir süredir anime izliyorum internette çoğu kişi Türkçe çeviriler çok kötü İngilizce izliyoruz diyorlar ama benim bir seriyi baştan sona İngilizce izleyecek bir yabancı dilim yok maalesef. Yanı uzun lafın kısası sizce işini iyi yapan, çevirinin içine aslında olmayan selamın aleyküm vb. şeyler eklemeyen en iyi fansublar hangileri?
adonis favorimdir
 

Geri
Yukarı