Hangi Far Cry oyunu oynanmalı?

İşte diyorum, hikayesinin hangi kısmı hoşuna gitti de sana göre üçüncü oyunundan daha iyi? :D Kaldı ki Ubisoft adı duyulmuş bir firma, 4. oyununu sırf 3. serisinin hatrına bile oynayanlar var. 7. oyununu da 6. oyununun aynısı yapsın, gene de satılır o oyun. Son dediğinle alakası yok. Şunu da belirteyim, Far Cry Primal'ın haritasını da 4. oyunundan aldılar, haritanın aynısı. Adamlar yeni bir Far Cry oyunu çıkartıyor ve haritasını da hiç değiştirmeden 4. oyunundan alıyorlar :)
 
İşte diyorum, hikayesinin hangi kısmı hoşuna gitti de sana göre üçüncü oyunundan daha iyi? :D kaldı ki Ubisoft adı duyulmuş bir firma, 4. oyununu sırf 3. serisinin hatrına bile oynayanlar var. 7. oyununu da 6. oyununun aynısı yapsın, gene de satılır o oyun. Son dediğinle alakası yok. Şunu da belirteyim, Far Cry Primal'ın haritasını da 4. oyunundan aldılar, haritanın aynısı. Adamlar yeni bir Far Cry oyunu çıkartıyor ve haritasını da hiç değiştirmeden 4. oyunundan alıyorlar :)

Tamam hocam siz Far Cry 3 önermeye devam edin.
 
Hiç değilse önerirken bir sebep sunuyorum, sebepsiz önermiyorum. Önermeye de devam edeceğim. Adı üstünde öneri zaten. İyi günler :) Sen de fikrinin olmadığı oyunları önermeye devam edersin artık. Soruyorum ki 5. oyunu neden 3. oyunundan daha iyi diye sen de Far Cry 3'ü önermeye devam et diyorsun. Tamam :)

Evet kardeşim, mekan basıp sadece adam öldürmekten ibaret olan bir oyun efsane zaten :D Ortada adamakıllı hikayesi yok zaten. Nesini önereyim 5. oyununun?
 
@XEfe.Bey mesele o değil. Benden büyük ya da küçük olabilir, belki daha bilgili de olabilir. Çok iyi bildiğimi kast etmiyorum zaten ancak arkadaşa soruyorum, aldığım cevap da Far Cry 3 önermeye devam et oluyor. Verecek cevabının olmadığını kendisi de biliyor zaten. Mesela üstteki @Heberiu neden Far Cry Primal serisini önerdiğini belirtmiş. Mantıklı da bir sebep.

Ben arkadaşa diyorum, gel tartışalım diye kaçamak cevap veriyor. En sinir olduğum nokta bu zaten @XEfe.Bey. Bir şeyi öneriyorsa bir insan o önerilen şey hakkında da tartışmaya açık olmalı da bizim insanımızdan neyin tartışmasını bekliyorsam ben artık. Böyle kaçarlar zaten.
 
Berk Abi'nin sizin yaşınızdan çok oyun oynamışlığı var yalnız. Oyun ve eğitim konusunda bilgisini eğer forumu takip ediyorsanız bilirsiniz.

Yaşımı nereden biliyorsun? Ve 4 yaşımdan beri oyun dünyasının içindeyim yani de dediğiniz ile bizim dediğimizin ne alakası var anlayamadım.

Ve ayrıca Far Cry serisinin 2'den 6'ya kadar tüm oyunlarını oynadığım için eleştiriyorum.
 
Yaşımı nereden biliyorsun? Ve 4 yaşımdan beri oyun dünyasının içindeyim yani de dediğiniz ile bizim dediğimizin ne alakası var anlayamadım.

Ve ayrıca Far Cry serisinin 2'den 6'ya kadar tüm oyunlarını oynadığım için eleştiriyorum.
4 yaşından beri oyun oynamanızın tecrübe konusunda bir önemi olduğunu düşünmüyorum.
 
Selam arkadaşlar, Far Cry oyunlarına başlamayı düşünüyorum. Önceden Far Cry 3 ve Primal'i biraz oynamıştım sadece başlarını hatırlıyorum. Şu an Far Cry 3'den başlamayı düşünüyorum. Sizce hangi oyunu oynamalıyım?
Far Cry 3 yeterli olur çünkü sonrasındaki oyunlar Far Cry 3'ün birer kopyası.
 

Geri
Yukarı