Merhaba. Hangi marka Gaming laptop kullanım ömrü, soğutma performansı açısından en iyisidir? En çok oy alan markayı alacağım muhtemelen...
MSI'da tercih edilebilir fakat Monster, MSI'dan daha iyi.
Boş.Arkadaş ciddi mi?![]()
Cihazın herşeyi güzel ama RAM'i 8 yerine 16 GB olmalıydı... O zaman alırdım?İşlemcisi i7-9750H ve ekran kartı RTX 2060. Şu an indirimde ve fiyatı çok iyi.
Msi GF65 Core i7 9750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi GF65 Core i7 9750h uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar’da.
Msi GF65 Core i7 9750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi GF65 Core i7 9750h uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar’da.www.vatanbilgisayar.com
Cihazın her şeyi güzel ama RAM'i 8 yerine 16 GB olmalıydı... O zaman alırdım?![]()
Bunu yaparsam ürün garanti dışı kalabilir. Ayrıca ben yeni aldığım bir ürünün içine müdahale etmeyi sevmem. İçini açıp, müdahale edersem ikinci el laptop kullanmış gibi hissederim.Alırsın RAM'i takarsın zor bir şey mi sanki?
Bunu yaparsam ürün garanti dışı kalabilir. Ayrıca ben yeni aldığım bir ürünün içine müdahale etmeyi sevmem. İçini açıp, müdahale edersem ikinci el laptop kullanmış gibi hissederim.
Garanti dışı kalması kötü değil mi?Senin işin zor kardeşim. Bu akılla gidersen hiçbir şeyin sahibi olamazsın.
Bazı markaların ki olmuyor diye biliyorum ama sen hiçbir şeyden feragat etmiyorsun.Garanti dışı kalması kötü değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.