Kendilerine burdan selam olsunBenim düşündüğüm göstergeyi kullanan firmayı da alkışlıyorum helal olsun![]()
Yine kafalar karışıyor gibi sankiVay be, bu iki yaygın uçaklar arasında bir fark olduğunu bilmiyordum. Ama ben sadece bir Rus uçağında farklı olduğundan emindim, diğerlerine bir şey demedim o yüzden. Yoksa olabilir tabii.![]()
İnatçılık seni bir gün avlayacak haberin olsunB diyorum ve dünkü gibi hiçbir şekilde kararımdan dönmeyeceğim![]()
Mavi alan yukarı doğru gittiği için mantıklı gibi aslında.E diyorum. Doğru anladıysam kurtulabilmek için sağa yatıp tırmanmamız gerek ve bu sadece E şıkkında var.
Dağa doğru sert bir dalış yaptınız. Hayırlı olsunE diyorum. Doğru anladıysam kurtulabilmek için sağa yatıp tırmanmamız gerek ve bu sadece E şıkkında var.
Belli olmaz belkide doğruyu söylüyor. Belki herkes yanlış yere bakıyor göstergede belli mi olurDağa doğru sert bir dalış yaptınız. Hayırlı olsun![]()
Doğruyu söyleyin. Sensörü uçuş öncesi bozdunuz değil mi?Belli olmaz belkide doğruyu söylüyor. Belki herkes yanlış yere bakıyor göstergede belli mi olur![]()
Elimde tornavida ve yan keski olması bir şeyleri bozduğumu kanıtlamaz, bu ön yargıyı bozacağım sadece(!)Doğruyu söyleyin. Sensörü uçuş öncesi bozdunuz değil mi?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.