Hangi GTX 770'i Almalıyım?

Asus : ASUS GTX 770 DirectCU II OC 2 GB Review | techPowerUp
Msi: MSI GTX 770 Lightning 2 GB Review | techPowerUp - MSI GTX 760 TwinFrozr Gaming 2 GB Review | techPowerUp
Gigabyte: Gigabyte GTX 770 WindForce OC 2 GB Review | techPowerUp

Performans değerlerine bakıldığında overclock olarak en iyisi Msi GTX770 Lightning, anakartım gelsede stok durumuna göre Lightning alacağım. Son kararım bu şekilde. ;)
Twin Frozr Gaming'te iyi.

Hocam bende Gigabyte almayı düşünmüyorum. Şuan ASUS ve MSI arasında gidip geliyorum. Bir karar verebilsem gidip hemen alıcam ama yok, karar veremiyorum.

Asus un overclock değeri az ama. Ayrıca Msi Twin Frozr 4 ile fanlarını çok geliştirmiş. Aslında biraz daha beklemek en doğrusu tam otursun tüm seri.

Ekran kartı soğutucusunda fanlar pek etki etmez, etki eder ama en önemlisi değiller. Şimdi sadece ısı yapraklarına sahip fanları olmayan ekran kartı soğutucularının olduğu da bir gerçek, sadece fanları değiştirerek yeni bir isim verdiler resmen Twin Frozr 3 yerine 4 yaptılar.

Ayrıca çok fazla fark olmuyor marka arasındaki değerler. Şu an piyasadaki en yüksek değerlerle gelen marka ve en düşük değerlerle gelen marka arasında sadece en fazla 5 FPS var

Bu da kanıttır zaten ASUS ve MSI arasında sadece 1-2 FPS fark var. :D

crysis3_2560_1600.gif
crysis3_2560_1600.gif

farcry3_2560_1600.gif
farcry3_2560_1600.gif

bf3_2560_1600.gif
bf3_2560_1600.gif

Ekran kartı soğutucusunda fanlar pek etki etmez, etki eder ama en önemlisi değiller. Şimdi sadece ısı yapraklarına sahip fanları olmayan ekran kartı soğutucularının olduğu da bir gerçek, sadece fanları değiştirerek yeni bir isim verdiler resmen Twin Frozr 3 yerine 4 yaptılar.

Ayrıca çok fazla fark olmuyor marka arasındaki değerler. Şu an piyasadaki en yüksek değerlerle gelen marka ve en düşük değerlerle gelen marka arasında sadece en fazla 5 FPS var

Bu da kanıttır zaten ASUS ve MSI arasında sadece 1-2 FPS fark var. :D

crysis3_2560_1600.gif
crysis3_2560_1600.gif

farcry3_2560_1600.gif
farcry3_2560_1600.gif

bf3_2560_1600.gif
bf3_2560_1600.gif

Bu resimleri hangi siteden buluyorsunuz ?

mevsres farkettin mi bilmiyorum ama Asus ile Msi değerlerinde 7970 yer değiştiriyor :)
Ayrıca verdiğim linkte overclock değerlerine bakarsan eğer GTX780 FPS değerleride çok farklı.

- - - Güncellendi - - -

Aslında Recep Baltaş bize bu konuda yardımcı olsaydı çok iyi olurdu :)
Şöyle summoned olsada gelse :D

O yerine göre değişen değerlerdir. FPS değerleri seyreldir, bir tabloda 34.5 diğer tabloda 35 FPS görmek normaldir.

Yani çok fazla uzatmayalım, ben demiyorum ASUS alsın MSI almasın. Sadece şunu demek istiyorum marka arasında seçim yaparken FPS farkına bakılmaz arkadaşlar, her marka ayrı bir OC yapar ayrı bir değerlerle gelir, sonuçta hepsi aynı GPU üzerinde kendi soğutucularını sunuyorlar.

Yani şimdi Türkiye'ye MSI Lightning GTX 780, DirectCU II'den önce gelirse ben onu alırım bunu da söyleyeyim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı