Hangi İnternet Sağlayıcı Kullanılmalı?

Katılım
17 Mayıs 2015
Mesajlar
8.888
Çözümler
62
Merhaba,

Benim bu ay sonu faturam bitiyor ama uygun fiyatla hızlı internet istiyorum. TTNet 16 Mbps modemle beraber 64 TL veriyordum şimdi 91 TL oluyormuş mecbur taahhütlü 24 ay 59 TL 16 Mbps 75 AKK veriyor ama ben TTNet beni bazen çıldırtıyor bilmem bağlantı kopukluğu, İnternetten tam hız alamam vs. Bu yüzden uygun, hızlı ve kaliteli internet istiyorum. Dönüş yapmanızı bekliyorum.

Fiyat: 60 TL üstü ödemek istemiyorum bu ara biraz sorunlarım var.
Yer: Kocaeli/Gebze
Telefon: Yok - Yalın İnternet

Saygılarımla.
 
Vodafone tek bir sorunu varmış bağlanıyor internetiniz sonra 15 gün kullandıktan sonra ya da ertesi gün modemin ışığını yanmadığını görmüşler vs. Çoğu bu olayla tabi ki kapatmış öteki türlü hız sorunları TTNet'e göre az. Şimdi bunları başka forumlarda okuyunca korktum. :) Eski konularda değildi.

TTNet hızım bu yani Vodafone nasıl bir hız edebilirim ?
netim.png


Başka önerisi olan var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende seninkine benzer bir durumla karşı karşıyayım Ttnet'ten gına geldi artık Allahtan 4 gün sonra taahüt bitiyor bende yeni bir sağlayıcı arıyorum sanrım vodafone geçeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı