Hangi internet saglayicisi alinabilir?

Cristabol Brown

Hectopat
Yer
Antalya
Hemen konuya girmek istiyorum cunku biraz acelemiz var.

Musteriyi memnun eden bir firma lazim ve bunu en iyi yapan Kablonet herhalde bunu herkes kabul ediyordur. Kablonet'i cok iyi arastirdim. Binamizda fiber Kablonet altyapisi ve TT VDSL2 85Mbps alyapisi var.

100 gulduren paketten almayi dusunuyoruz. Fakat beni sadece bu dezavantaji yuzunden bu konuyu acmama sebep oldu. Bizim ev aksam aktif oluyor hep. Misafirlerde gelecek olursa aksam geliyorlar sizde nasil bilmiyorum ama buyuk ihtimal aynisidir. 100Mbps'den 25'e dusuyorsa 95TL bayilmanin ne anlami var? Tamam musteri hizmetleri fevkâlede ama illa "hehehehe bizim diger markalardan daha iyi bir yonumuz var o zaman haydi, nasil olsa bizi secekler bir yanimizi kotu yapalim ki insanlarima bir taraftan daha sokturtturalim" dusuncesini hayata gecirtmek zorunda degilsiniz ki ya.

Onerebileceginiz baska marka var mi? Millenicom yabanci yatirimcilar tarafindan kuruldugu için bilirsiniz, ulkenin durumu malum. Yabanci yatirimlar kaçacak yer ariyorlar Türkiye'den. Ve geri cekilirlerse ugrasma ihtimalimiz var.

Oneriniz nedir? Baska internet saglayicilari maalesef musteri memnuniyeti konusunda cok kotu ama genede baska bir marka onerinizi alabilirim. Sizce 25Mbps yeter mi? Onceden 14Mbps Vodafone kullaniyorduk ve genede yetiyordu.

Ne için kullanacağınıza göre almanızı önerebileceğimiz paket/ISS değişir. Oyun indirme veya online oyun oynama gibi işler için kullanacaksanız bütçeniz dahilinde alabileceğiniz en yüksek hızı almanızı öneriyorum.

İnterneti kısıtlıyor diye konu açmışsınız, konu açmanızdaki amaç ve sorunuz neydi acaba?

Oneri istedim.

Ne için kullanacağınıza göre almanızı önerebileceğimiz paket/ISS değişir. Oyun indirme veya Online oyun oynama gibi işler için kullanacaksanız bütçeniz dahilinde alabileceğiniz en yüksek hızı almanızı öneriyorum.

Oyun oynuyorum ve video izliyorum ben genelde. Abim sosyal medyada ve YouTube'da takiliyor. Onun haricinde tek tuk giriliyor internete.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı