Hangi ISS'ye geçilebilir?

TurkNet ve memnunum ve istediğim zaman bırakabilirim hem bana maksimum hızı verdiklerini söylüyorlar.

Ekstra ama attıkları mesajlarda da samimiyet görüyorum.

Not: 100TL ödüyorum.

Paketinizi ögrenebilirimym kaç download ve kaç upload alıyorsunz ve ne zaman başladınız o paketi kullanmaya güncel fiyattan kullanmıyor olabilrsnz.

Paketinizi ögrenebilirimym kaç download ve kaç upload alıyorsunz ve ne zaman başladınız o paketi kullanmaya güncel fiyattan kullanmıyor olabilrsnz.
Sanırım bu okul yılının başından beri.
Turknette bir paket var diye biliyorum. Ne varsa verdikleri paket. Bulunduğum yerde download 16 civarında.

Genel olarak insanların memnun olduğunu duydum. Bende bir sorun görmüyorum.

16 download aldığın içindir kardesim maximum hız tek paket dedikleri bir kampanya var 140 TL degerinde ben Netspeed'ten 88 TL'ye alıyorum paketimi 100 MB download 8MB upload a kadar destekliyor 87 download alıyorum.

Sanırım bu okul yılının başından beri.
Turknette bir paket var diye biliyorum. Ne varsa verdikleri paket. Bulunduğum yerde download 16 civarında.

Genel olarak insanların memnun olduğunu duydum. Bende bir sorun görmüyorum.
Artık o tek paket fiyatı maalesef 140 TL.
16 download aldığın içindir kardesim maximum hız tek paket dedikleri bir kampanya var 140 TL degerinde ben Netspeed'ten 88 TL'ye alıyorum paketimi 100 MB download 8MB upload a kadar destekliyor 87 download alıyorum.
Fiyat güncellemesi gelmeden önce tek paket fiyatı 100 TL idi. Ama önceden beri kullananların hâlâ aynı fiyatı verdiğini bilmiyordum ya da @Silinen üye yanlış biliyor.

Artık o tek paket fiyatı maalesef 140 TL.

Fiyat güncellemesi gelmeden önce tek paket fiyatı 100 TL idi. Ama önceden beri kullananların hâlâ aynı fiyatı verdiğini bilmiyordum ya da @Silinen üye yanlış biliyor.
Neyi yanlış biliyorum? Fiyat değişmesi gecikmeli sanırım . Hala 100 lira ödüyorum. Ilerde artabilir belki.

Pekde umrumda değil ama. Sonuçta deneyip bırakanabiliniyor. (Daha fazla etiketlemeyin pekde bilgim yok ,kendiniz araştırırsınız)

Neyi yanlış biliyorum? Fiyat değişmesi gecikmeli sanırım . Hala 100 lira ödüyorum. Ilerde artabilir belki.

Pekde umrumda değil ama. Sonuçta deneyip bırakanabiliniyor. (Daha fazla etiketlemeyin pekde bilgim yok ,kendiniz araştırırsınız)
Konuya ortak oluyorsunuz. Burada bir bilgi paylaşıyorsunuz. O zaman dilediğim şekilde saygısızlık etmeden etiketlerim. Zaten konu sahibi veya biz araştıracak olsak buraya bir şey yazmayız. Ayrıca size direk yanlış biliyorsunuz demedim.

Konuya ortak oluyorsunuz. Burada bir bilgi paylaşıyorsunuz. O zaman dilediğim şekilde saygısızlık etmeden etiketlerim. Zaten konu sahibi veya biz araştıracak olsak buraya bir şey yazmayız. Ayrıca size direk yanlış biliyorsunuz demedim.
Size birşey dememiştim. Kusura bakmayın. Sadece yorgun biriyimde.

TurkNet ve memnunum ve istediğim zaman bırakabilirim hem bana maksimum hızı verdiklerini söylüyorlar.

Ekstra ama attıkları mesajlarda da samimiyet görüyorum.

Not: 100TL ödüyorum.

Nerede ikamet ediyorsun TurkNet'te bu çok değişiyor çünkü bulunduğum şehirde(Tunceli) TurkNet'ten destek alabileceğimi sanmıyorum.

Şu an Türk Telekom kullanıcısıyım. 1 ay sonra paket sona erecek peki bundan sonra hangi ISS'ye geçmeliyim? Şu anki paketim 25 Mbps 5 upload Türk Telekom'la devam mı etmeliyim? Ki buna sıcak bakmıyorum 25 Mbps'den çok üst hız alabilecekken.

Eki Görüntüle 1369814
73 mbps icin 140tl verilmez NetSpeed kullaniyorum ve oneririm. 73 mbps icin 98tl indirim kodu ile 12 ayligina 93tl olarak odersiniz.

Pinglere gelecek olursak NetSpeed yurtdisi cikisi olarak TT cikisi kullandigi icin yurt disi kaynakli oyunlarda NetSpeed Turknetten daha az ping verir ve oyun keyfinizi arttirir. Yurt icinde 2 side TT kullandigi icin degisen pek birsey olmaz.
NetSpeed 69 mbps kullaniyorum 67 download 7.6 upload stabil sekilde aliyorum.

NetSpeed hakkinda merak ettiginiz birsey varsa sorun cevaplayayim.
Bahsettigim indirmdende yararlanmak isterseniz kod atabilirim.

73 Mbps icin 140TL verilmez Netspeed kullanıyorum ve oneririm. 73 Mbps icin 98TL indirim kodu ile 12 ayligina 93TL olarak odersiniz.

Pinglere gelecek olursak Netspeed yurt dışı cikisi olarak TT cikisi kullandigi icin yurt disi kaynakli oyunlarda Netspeed TurkNet'ten daha az ping verir ve oyun keyfinizi arttirir. Yurt icinde 2 side TT kullandigi icin degisen pek bir şey olmaz.
Netspeed 69 Mbps kullanıyorum 67 download 7.6 upload stabil sekilde aliyorum.

Netspeed hakkinda merak ettiginiz bir şey varsa sorun cevaplayayim.
Bahsettigim indirmdende yararlanmak isterseniz kod atabilirim.

Bende Netspeed'e sıcak bakıyorum ama dediğim gibi Tunceli de nasıl olur o beni düşündürüyor.
@zeki kurt WT

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı