Hangi ISS'ye geçilebilir?

Bende Netspeed'e sıcak bakıyorum ama dediğim gibi Tunceli de nasıl olur o beni düşündürüyor.
@zeki kurt WT
Sehir farketmez yeterki TT altyapisi olsun. TT de ping sorunu kopma sorunu v.s yasamiyorsaniz NetSpeeddede yasamazssiniz. Eger bir sıkıntı çıkarsa 7/24 aktif mh var. TurkNette ki gibi destek talebi acip beklemiyorsunuz. 😀

Basvurmayi dusunuyorsaniz gecis islemi yapin bu sayede kurulum ucreti odemezssiniz. 1 ay taahhut sureniz kalmis yerinizde olsam belegeleri v.s en kisa surede gonderirdim belge ellerine ulasinca onay icin sizi ariyorlar ve ne zaman kuralim diyorlar. Taahhut bitmesine 3 4 gun kala kurulumu baslatmak en ideali. Cunku 48 saat kurulum sureci veriyorlar ama hafta sonuna v.s gelirse gecis islemi bekletiliyor. Yani uzama ihtimali oluyor. Gecis isleminde durum boyle ama normal kurulumda bu sorun yok sanirim.

Eger kayit olurken LRS7H5 kodunu kullanirsaniz hem indirimli kullanirsiniz hemde bana destek olmus olursunuz. 😊

Sehir fark etmez yeter ki TT altyapisi olsun. TT de ping sorunu kopma sorunu vs yasamiyorsaniz netspeeddede yasamazssiniz. Eger bir sıkıntı çıkarsa 7/24 aktif mh var. TurkNet'te ki gibi destek talebi acip beklemiyorsunuz. 😀

Basvurmayi dusunuyorsaniz gecis islemi yapin bu sayede kurulum ucreti odemezssiniz. 1 ay taahhut sureniz kalmis yerinizde olsam belegeleri vs en kisa sürede gonderirdim belge ellerine ulasinca onay icin sizi ariyorlar ve ne zaman kuralim diyorlar. Taahhut bitmesine 3 4 gun kala kurulumu baslatmak en ideali. Cunku 48 saat kurulum sureci veriyorlar ama hafta sonuna vs gelirse gecis islemi bekletiliyor. Yani uzama ihtimali oluyor. Gecis isleminde durum boyle ama normal kurulumda bu sorun yok sanirim.

Eger kayit olurken LRS7H5 kodunu kullanirsaniz hem indirimli kullanirsiniz hem de bana destek olmus olursunuz. 😊

Önümüzdeki ay son zaten o yüzden o zaman geçiş yapmayı düşünüyorum.

xDSL bilgilerinizi atabilir misiniz?

Hocam şu an xDSL bilhgilerine ulaşamıyorum paket üstüme değil tek ulaşabildiğim.

1650911594070.png

Hocam şu an xDSL bilhgilerine ulaşamıyorum paket üstüme değil tek ulaşabildiğim.

Eki Görüntüle 1370412

Ping olayı Wi-Fi ve kablolu bağlantıda çok fark ediyor.
Fiber bağlantının Kağıt üzerinde Ping süresinin düşük olması gerekiyor.
Pop noktası sayısı Ping süresini etkileyen bir sebep.
En doğru ölçüm için VDSL bağlantı kullan bir komşunuzdan ölçüm yapmak olacaktır.(Şayet siz sorun yaşamadığınız belirtmişsiniz.)

İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. sonucu paylaşırmışsınız?

Bufferbloat Test by Waveform test sonucunu paylaşır mısınız?

İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet alt yapınızı sorgulayınız.(Fiyat Link de mevcut.)
TurkNet alt yapınızın desteklediği değerleri verebilir.
Alt yapının desteklediği Max değerleri veriyor. Tek paketi var.
Not: Yeni gelen müşterilerine fiyat 130 TL yapmışlar lâkin 2023 kadar fiyat garantisi veriyorlar diğer firmalar haziran ayında zam yapacakları ve ne kadar zam yapacakları kesin olmadığı için öneriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping olayı Wi-Fi ve kablolu bağlantıda çok fark ediyor.
Fiber bağlantının Kağıt üzerinde Ping süresinin düşük olması gerekiyor.
Pop noktası sayısı Ping süresini etkileyen bir sebep.
En doğru ölçüm için VDSL bağlantı kullan bir komşunuzdan ölçüm yapmak olacaktır.(Şayet siz sorun yaşamadığınız belirtmişsiniz.)

İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. sonucu paylaşırmışsınız?

Bufferbloat Test by Waveform test sonucunu paylaşır mısınız?

İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet alt yapınızı sorgulayınız.(Fiyat Link de mevcut.)
TurkNet alt yapınızın desteklediği değerleri verebilir.
Alt yapının desteklediği Max değerleri veriyor. Tek paketi var.
Not: Yeni gelen müşterilerine fiyat 130 TL yapmışlar lâkin 2023 kadar fiyat garantisi veriyorlar diğer firmalar haziran ayında zam yapacakları ve ne kadar zam yapacakları kesin olmadığı için öneriyorum.

Artı olarak şu an VDSL kullanmaktayım.
1650912446643.png

Hocam xDSL bilgileri için modeme bağlı olmanız yeterli. Ha başka yerde yaşıyorsanız farklı.

Peki nereden ulaşacağım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı