192.168.1.1 adresine girin Google'dan. Modemin arkasinda yazan k. Adi ve sifreyle giris yapin. Hat durumu bolumunu atin.
Buyurun
192.168.1.1 adresine girin Google'dan. Modemin arkasinda yazan k. Adi ve sifreyle giris yapin. Hat durumu bolumunu atin.
Altyapiniz cok iyi iss degisiminden sonra herhangi bir baglanti kopmasi yasamassiniz.
Altyapiniz cok iyi ISS degisiminden sonra herhangi bir baglanti kopmasi yasamassiniz.
Sehir fark etmez yeter ki TT altyapisi olsun. TT de ping sorunu kopma sorunu vs yasamiyorsaniz netspeeddede yasamazssiniz. Eger bir sıkıntı çıkarsa 7/24 aktif mh var. TurkNet'te ki gibi destek talebi acip beklemiyorsunuz.
Basvurmayi dusunuyorsaniz gecis islemi yapin bu sayede kurulum ucreti odemezssiniz. 1 ay taahhut sureniz kalmis yerinizde olsam belegeleri vs en kisa sürede gonderirdim belge ellerine ulasinca onay icin sizi ariyorlar ve ne zaman kuralim diyorlar. Taahhut bitmesine 3 4 gun kala kurulumu baslatmak en ideali. Cunku 48 saat kurulum sureci veriyorlar ama hafta sonuna vs gelirse gecis islemi bekletiliyor. Yani uzama ihtimali oluyor. Gecis isleminde durum boyle ama normal kurulumda bu sorun yok sanirim.
Eger kayit olurken LRS7H5 kodunu kullanirsaniz hem indirimli kullanirsiniz hem de bana destek olmus olursunuz.
Altyapiniz fiber degil VDSL almaniz gerekiyor. Ayni gunde kuruluma baslayabilirsiniz tabi ama TT cayma bedeli cikaracaktir eger oderim derseniz yapilabilir.Netspeed de fiber 100 Mbps paketi var fiyatı 99 TL VDSL 100 Mbps var bunların farkı ne olur benim ben baktığımda bir fark yok gibi gözüküyor ama bir danışmak istedim.
Neden taahhüt ün bitmesine yakın vermesek dğirek ne zaman kuralım dediklerinde aynı gün veya bir sonraki gün desek ne olur? @zeki kurt WT
Netspeed de fiber 100 Mbps paketi var fiyatı 99 TL VDSL 100 Mbps var bunların farkı ne olur benim ben baktığımda bir fark yok gibi gözüküyor ama bir danışmak istedim.
Öncelikle tarafsız bir şekilde söylüyorum şu anda bence piyasada ki en iyi internet sağlayıcısı netspeedtir müşteri hizmetleri gerçekten kaliteli onu geçtim şu zaman kadar 1 kere internet kesintisi yaşamadım { şanstan da olablr ] ama hem taahhütsüz hem uygun fiyatlı hem de kesintisiz internet için 10 numara öneririm alacak olursanda irtibata geçersen kodumu sana vereyim sende bende aylık 5 TL ömür boyu indirim alalım.
Taha bey almayı düşünüyorum kod için şimdi kesinleşmedi daha ama irtibatta olalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.